Konya'daki doktor cinayeti neden oldu, neden öldürüldü?

Konya'daki doktor cinayeti neden oldu, neden öldürüldü? Doktor cinayeti son dakika neden öldürüldü: Cinayetin nedeni belli oldu Olayın geçmişi bir ay öncesine kadar dayanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Konya'daki doktor cinayeti neden oldu, neden öldü?

Konya'daki doktor cinayeti neden oldu, neden öldürüldü? Doktor cinayeti son dakika neden öldürüldü: Doktor cinayetinin nedeni belli oldu. Doktor ve güvenlik görevlisinin arasındaki olayın geçmişi bir ay öncesine kadar dayanıyor.

Konya'da bugün Şehir Hastanesinde yaşanan cinayet ve intihar olayı başta sağlık camiası olmak üzere herkesi üzdü. 

Yunak Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Hacı Mehmet Akçay, bugün saat 14.30 sıralarında geldiği Konya Şehir Hastanesi Kardiyoloji kliniğinde, Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Karakaya'ya tabancayla peş peşe ateş etti.

Akçay, ardından silahın namlusunu kendi başına dayayıp, tetiği çekti. Karakaya ve Akçay, kanlar içinde yere yığılırken, silah sesleri üzerine hastaneye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Konya'daki saldırının gerekçesi belli oldu! Annesinin ölümünden sorumlu tuttuğu için doktoru öldürmüş

O sırada hastanede bulunan doktorların müdahale ettiği doktor Karakaya ile saldırıyı gerçekleştiren Akçay, kurtarılamadı.

Konya'daki saldırının gerekçesi belli oldu! Annesinin ölümünden sorumlu tuttuğu için doktoru öldürmüş

Akçay'ın annesi Kezban Akçay'ın, yaklaşık 1 ay önce geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirtildi. Akçay'ın doktor Karakaya'yı annesinin ölümünden sorumlu tuttuğu için öldürdüğü öne sürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.


 

Yorumlar