Kocasının 'Bakımsızsın' diyerek dövdüğü kadın öldü

İzmir'de kocası tarafından, 'bakımsızsın' denilerek dövülen kadının günlerdir yoğun bakımda verdiği hayat mücadelesini kaybettiği öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Kocasının 'Bakımsızsın' diyerek dövdüğü kadın öldü

İzmir'de eşi tarafından dövülerek hastanelik edilen kadının günlerdir yoğun bakımda süren mücadelesi ölümle sonuçlandı. 

İddiaya göre Ödemiş ilçesinde bir hafta önce eşi tarafından, "bakımsızsın" denilerek dövülen 38 yaşındaki Filiz Tekin ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.

Filiz Tekin kaldırıldığı hastanede 8 gündür yoğun bakımda tutuluyordu. Acı haber bugün yakınlarına verildi. Tekin, hayatta kalma mücadelesini kaybetti ve öldü.

İddiaya göre olay Ödemiş İlçesi Çaylı Mahallesi'nde 6 Aralık 2019 Cuma günü meydana geldi. Sık sık alkollü şekilde eve gelen İbrahim Tekin, olay günü yine aynı şekilde alkollü bir şekilde eve geldi. İbrahim Tekin'in 18 yıllık eşi Filiz Tekin'den bir takım isteklerde bulunduğu ve buna karşılık olumsuz cevap aldığı, sonrasında ise "Neden bakımlı değilsin" gibisinden ifadelerle hakaret ederek onu dövdüğü belirtiliyor.

Eşi tarafından ağır şekilde darp edilen Filiz Tekin, hastaneye kaldırılmak yerine evin bir odasına kilitlenerek, hiçkimseyle görüştürülmedi. Mağdur kadının arkadaşı tarafından haber verilen akrabalarının devreye girmesiyle olay ortaya çıkmış oldu. Filiz Tekin'in eve gelen akrabaları tarafından hastaneye kaldırıldığı, burada verdiği 8 günlük yaşam mücadelesini ise kaybettiği öğrenildi.

Yorumlar