Büyükşehir’den Kocaelispor’a yeni takım otobüsü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaelispor’a üst düzey donanıma sahip, sıfır kilometre takım otobüsü hediye ediyor.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin en önemli markaları arasında yer alan Kocaelispor’a iç maçlarda ve deplasmanlarda...

Google Haberlere Abone ol
Büyükşehir’den Kocaelispor’a yeni takım otobüsü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaelispor’a üst düzey donanıma sahip, sıfır kilometre takım otobüsü hediye ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin en önemli markaları arasında yer alan Kocaelispor’a iç maçlarda ve deplasmanlarda ulaşımını en konforlu şekilde sağlayabilmesi amacıyla sıfır kilometre takım otobüsü hediye ediyor. Süper Lig’deki büyük kulüplerin kullandığı araçlarla aynı özelliklere sahip takım otobüsü, 23 Ağustos Çarşamba günü saat 13.30’da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının önünde Kocaelispor’a teslim edilecek. Takım otobüsünün tesliminde Kocaelispor yönetimiyle futbolcular da hazır bulunacak.

Ligin başlangıcında Kocaelispor’a şampiyonluk yolunda moral ve motivasyon anlamında katkı sağlayacak olan yeni takım otobüsü, TEMSA Maraton model olarak belirlendi. Kocaelispor’un yeni takım aracının 2+1 koltuk düzeniyle 33 kişilik kapasiteye sahip. Her bir sporcunun ayrı ayrı kullanacağı koltuk arkası TV ünitelerinin bulunduğu aracın ön ve arka kısımda 4’lü toplantı masası bulunuyor. İçi ve dışı Kocaelispor’un Yeşil-Siyahlı renklerine uyumlu döşemelerle kaplanan otobüs, sürüş güvenliği bakımından en son teknolojik donanıma sahip.

Yorumlar