Başkan Üzülmez Suadiye vizyon projesini anlattı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Suadiye’de yapılacak olan Kartepe’nin en geniş bulvarı hakkında mahalle sakinleriyle bir araya geldi.Kartepe Belediye Başkan Hüseyin Üzülmez, Suadiye Çepni Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi....

Google Haberlere Abone ol
Başkan Üzülmez Suadiye vizyon projesini anlattı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Suadiye’de yapılacak olan Kartepe’nin en geniş bulvarı hakkında mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Kartepe Belediye Başkan Hüseyin Üzülmez, Suadiye Çepni Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Kartepe Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi tarafından ortaklaşa yapılacak olan Yol Genişletme Projesi hakkında Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez tarafından mahalle sakinlerine bilgi verildi.

Suadiye Kültür Merkezi’nde Suadiye Çepni Mahallesi’nde yapılacak “Yol Genişletme Projesi” hakkında mahalle sakinlerine bilgi veren Başkan Üzülmez, “Burada bir pazarlık konusu yoktur. Suadiye’ye yapılacak olan çalışma ile hayırla yad edilmek istemekteyiz. Kimseyi mağdur etmek, mağdur edilen kişi üzerinden eser yapmak derdinde değiliz. Bizim inancımız ve yetiştirilme tarzımız bunu gerektirmektedir. Bu göreve hayır duası almak için geldim. Hassasiyetlerinizi göz ardı etmeden toplumsal değer ve fayda üretecek hizmet edeceğiz” dedi.

Kartepemiz her geçen gün gelişip büyümektedir diyen Başkan, Üzülmez, “Bu gelişime Suadiye’yi entegre edeceğiz. Suadiye’de dağ yolları açıldı. Suadiye Mahalle Konağı’nın ihalesi yapıldı. Kapalı Pazarı kurmaya başlıyoruz. Suadiye’nin bir ticaret merkezi olmasını istiyoruz. Suadiye’de Kartepe’nin en geniş bulvarı olacak. Ticari hayat ciddi anlamda artacaktır. Yapacağımız şuyulandırma ile bu bulvarın kurulması sağlanmaktadır. Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’da Suadiye’yi önemsemektedir” açıklamasında bulundu.

Vatandaşlar için her zaman en iyisini yatıklarını söyleyen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ile Suadiye’ye bu projeyi yaparken şuyulandırmayı bekleyerek biz zaman kaybetmeyelim dedim. Buraya bulvar düşünülüyor. Bir tarafı sanayi, bir tarafı konut. Bulvar yapılması durumunda burası ticari olmak durumundadır. Burada bulunan vatandaşların şuyulandırmadan kaybedecekleri değerlerin üzerine kat kat kazandıracak yoğunluklarını, emsallerini katını arttıralım teklifinde bulundum. Ortaya çıkacak kaybı emsal artışıyla karşılayalım istedik. Sizlerin zararına hiçbir şey yapılmamaktadır. Herkesin desteği ve rızası ile proje yapılacaktır. Burada uzlaşarak sizler için en iyi olanı yapmak istiyorum” dedi.

Suadiye Çepni Mahallesi’nde yapılacak olan “Yol Genişletme Projesi” 2.5 kilometre uzunluğunda olacağı bildirildi. Suadiye Kanal’ından başlayacak, Yıldız Entegre Ticaret Meslek Lisesi’nde bitecek olan projede yol genişliği ise 20 metre olacak.

Yorumlar