Başkan Karaosmanoğlu, Yuvacıklı hafızlarla buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Yuvacık Kuran Kursu öğrencileriyle yapılan geleneksel iftar programına katıldı.Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Karaosmanoğlu, Yuvacıklı hafızlarla buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Yuvacık Kuran Kursu öğrencileriyle yapılan geleneksel iftar programına katıldı.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, günümüze kadar gelen Yuvacık Hafızları ile geleneksel iftar programına katıldı. Hafız Muharrem Camisinde gerçekleştirilen programa Kocaeli İl Müftüsü Yusuf Doğan, uluslararası öğrenciler, emekli imamlar ve genç Kuran sevdalıları katıldı. İftar öncesi okunan Kuran tilavetinden sonra bir konuşma gerçekleştiren Başkan Karaosmanoğlu, “Bu Ramazan’ın İslam ümmetinin ve insanlığının kurtuluşuna, zulmün ortadan kalkmasına vesile olmasını istiyorum. Kuran-ı Kerim kendisine hizmet edenin önünü açar, izzet ve şeref verir” dedi.

Her yıl bu iftar programını Yuvacık Kuran Kursundaki vatandaşların organize ettiğini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Yuvacık Kuran kursu bugüne kadar bereketli hizmetler yaptı. Güzel insanlar yetiştirdi. Başta rahmetli Celal Kandemir ve onun kıymetli talebeleri birçok insanımızın güzel ilimler öğrenmesine vesile oldular. Rabbim onlardan razı olsun. Kuran hizmetleri kıyamete kadar sürsün istiyoruz. Buradaki hizmetlerimizin manevi kazancını hesap ederek bu çalışmalara sahip çıkalım” diye konuştu.

Millet olarak Kuran’ı Kerime bağlılığın çok kıymetli olduğunu da belirten Başkan Karaosmanoğlu, “İnanıyorum ki bu anlayışımızla bizler ebedi hayata kazançlı gitmiş olacağız. İftar soframızı bereketlendirdiğiniz ve şeref verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum” şeklinde düşüncelerini ifade etti.

İftar programı yapılan duaların ve kılınan namazların ardından sona erdi.

Yorumlar