Koalisyon görüşmesi öncesi hazırlık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hükümet kurmakla görevlendirilen Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun koalisyon görüşmeleri için Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesi öncesi CHP Genel Merkezi'nde temizlik çalışmaları yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Koalisyon görüşmesi öncesi hazırlık!


AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, koalisyon görüşmeleri için bugün saat 14.00'te CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek. Koalisyon görüşmeleri öncesinde CHP Genel Merkezi'nde resmi görüşmelerin hazırlıkları, yönetim katlarında tüm hızıyla sürerken Davutoğlu'nun karşılanacağı merdivenler de tazyikli su ile temizlendi. CHP Genel Merkezi'nin girişi ve etrafındaki merdivenler, Çankaya Belediyesi'nin su tanklı kamyonetinin tazyikli sularıyla temizlenirken kırmızı halının birleştiği noktalardaki hasarlar onarıldı. Cam ve yerler ise temizlik görevlileri tarafından silindi. 
SALI MHP, ÇARŞAMBA HDP 
Bu arada Davutoğlu, koalisyon görüşmeleri için salı günü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile çarşamba günü ise HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ ile bir araya gelecek. (DHA)

Yorumlar