Kızılcık Şerbeti Kıvılcım ölüyor mu? Ömer mi kim ölüyo?

Kızılcık Şerbeti son bölüm tanıtımını yayınlandıktan sonra kim öldü sorusu merakla sorulmaya başlandı. Çünkü sonunda biri ölüyor.

Google Haberlere Abone ol
Kızılcık Şerbeti Kıvılcım ölüyor mu? Ömer mi kim?

Kızılcık Şerbeti kim öldü, sezon finali tanıtımında Ömer veya Kıvılcım'dan biri hayatını kaybediyor. Doğa, Fatih'in ihanetini sonunda yüzüne vuruyor. Ömer ile Kıvılcım evleniyor ancak sonu kötü bitiyor. Umut ile Nursema da evleniyor; aynı şekilde mutluluk onları da bulmuyor. Çünkü onların farklı dünyaları sonunda yollarını ayırıyor. 

Show TV'de yayınlanan "Kızılcık Şerbeti" dizisinin sezon finali tanıtım bölümü yayınlandı.

KIZILCIK ŞERBETİ KIVILCIM ÖLÜYOR MU ÖMER Mİ ÖLÜYOR?

İlk bölümünden itibaren farklı ve ilginç senaryosuyla tepkileri üzerine çeken dizinin sezon finali de çok ses getireceğe benziyor.

Tanıtımda birleşmeler, ihanetler, ayrılıklar ve ölümler görünüyor. 

Dizinin geçen bölümlerinde araba galerisinde çalışan genç bir kızın tuzağına düşen Fatih, kendini hiç beklemediği durumların içerisinde buluyor. Hatta tuzağı kuran genç kızın evinde, babası Abdullah tarafından yakalanıyor. Fatih bu durumun Doğa tarafından öğrenilmemesi için elindeng eleni yapıyor ancak artık çok geç. Çünkü Doğa zaten çoktan öğrenmiş durumda. 

Dizinin sezon finalinde deyim yerindeyse dananın kuyruğu kopuyor. Evlilikler, ihanetler ve ayrılıkların yaşandığı sezon finalinde bir de ölüm vakası var. Ancak bu bölüm vakasının kime ait olduğu ise muamma duruyor. Çünkü, tanıtımda kimin öldüğüne dair ser verilip sır verilmiyor. Muhtemelen önümüzdeki sezonun ilk bölümüne kadar da kimin öldüğü ya da gerçketen ölüp ölmediğini öğrenemeyeceğiz. 

Önce Nursema ile Umut evleniyor; ancak bu evlilik mutsuz bir şekilde bitme noktasına geliyor. 

Sonrasında ise Doğa, Fatih'in ihanetini öğreniyor. 

En kötüsü de yeni evlenen Kıvılcım ile Ömer'in sonu oluyor. 

Yorumlar