'Sadece Şeyma' 40 bin sattı, kitapseverler isyan etti

Acun Ilıcalı ile kısa evliliğinden sonra aldığı astronomik nafaka ve tazminatlarla günlerce konuşulan Şeyma Subaşı'nın çıkardığı kitabın 40 bin sattığı duyulunca kitapseverler isyan etti. Sosyal medyada haberi duyanlar isyan bayrağını çekerek, sorgulamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
'Sadece Şeyma' 40 bin sattı, kitapseverler isyan etti

Ünlü televizyon programcısı Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra aldığı astronomik nafaka ve tazminatlarla Türkiye'nin günlerce konuştuğu Şeyma Subaşı şimdilerde kitapseverlerin tepkisini çeken isimler arasında yer alıyor.

Ilıcalı'dan aldığı servetle dünyanın dört bir yanında günün gün ettikten sonra kitap çıkardığını duyuran Şeyma Subaşı, "Sadece Şeyma" isimli kitabının ilk baskısının 40 bin sattığını açıklayınca kıyamet koptu. Özellikle kitapseverler bu habere isyan etti.

Acun Ilıcalı ile ilişkisi, evliliği, boşanmasıyla olduğu kadar Instagram paylaşımları ve seyahatleriyle gündemden hiç düşmeyen Şeyma Subaşı'nın kendini anlattığı gibi 'Sadece Şeyma' bildiğiniz üzere çıktı.

Ön satışa çıktığı günden bu yana çok konuşulan, tartışılan ve hatta üzerine çeşitli iddialara girilen kitabın 40 bin adet sattığı ve ilk baskısının neredeyse tükendiği açıklandı.

Sosyal medyada kitabın bu oranda satışına isyan eden kitapseverler, ünlü edebiyatçıların ve büyük yazarların kitaplarına gösterilmeyen ilginin "Sadece Şeyma"ya gösterilmesine tepki gösterdi.

İşte sosyal medyadaki tepkilerden bazıları:

Aslen Samsunlu olan Şeyma Subaşı 1990 doğumludur. 

Acun Ilıcalı ile 2017 yılında evlendi, 2018 yılında boşandı. Sadece bir yıllık evlilik sonrası aldığı astronomik nafaka ve tazminatlar günlerce Türkiye'de gündem olmuştu.

İkilinin bu evlilikten Melisa isminde bir kız çocukları bulunuyor.

Yorumlar