Kırmızı Oda yeni oyuncuları kim, yeni bölüm oyuncularının isimleri nedir?

Yeni sezona iddialı başlayan Kırmızı Oda yeni oyuncuları kim, yeni bölüm oyuncularının isimleri nedir? İşte Kırmızı Oda dizisine yeni katılan oyuncular ve canlandırdıkları karakterlerin isimleri:

Google Haberlere Abone ol
Kırmızı Oda yeni oyuncuları kim?

Kırmızı Oda yeni oyuncuları kim, yeni bölüm oyuncularının isimleri nedir, gerçek isimleri nedir, canlandırdıkları karakterler hangileridir? İşte Kırmızı Oda dizisine yeni katılan oyuncuların isimleri ve canlandırdıkları karakterler:

Kırmızı Oda dizisi her hafta yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkıyor. Diziye ilk sezonda birçok ünlü isim dahil olmuş, hikayeleri sona erince kadrodan ayrılmıştı. Kırmızı Oda yeni sezon oyuncuları arasına İlayda Alişan, Ayça Bingöl, Nihal Yalçın ve Başak Daşman da dahil oldu.

Kırmızı Oda oyuncuları arasına yeni sezonda İlayda Alişan, Ayça Bingöl, Nihal Yalçın ve Başak Daşman da katıldı.

Kırmızı Oda dizisinde Suveyda karakterini yeni oyunculardan İlayda Alişan canlandırıyor. 

Kırmızı Oda dizisinde yeni oyuncu Ayça Bingöl ise Derya karakterini oynuyor. 

Yeni oyunculardan Nihal Yalçın ise Rezzan karakterini canlandırıyor. 

Kırmızı Oda yeni oyuncularından bir diğeri ise Asuman karakterini canlandırıan oyuncu Başak Daşman oldu. 

Şimdi bu oyuncuların kim olduğuna bakalım: 

KIRMIZI ODA'NIN DERYASI AYÇA BİNGÖL KİMDİR?

Ayça Bingöl, 16 Ocak 1975 İstanbul doğumludur. 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Bingöl, 1996 yılında Dormen Tiyatrosu'nda profesyonel oyunculuğa başladı.

Kırmızı Oda yeni oyuncuları kim, yeni bölüm oyuncularının isimleri nedir?
Kırmızı Oda yeni oyuncuları kim, yeni bölüm oyuncularının isimleri nedir?

 

2001 yılında oyuncu Ali Gökmen Altuğ ile evlenen Ayça Bingöl'ün Leyla ve Aylin isminde iki kızı bulunmaktadır.

Kamera karşısına ilk kez 1993'te Süper Baba isimli dizi ile geçen Ayça Bingöl, 2010 yılında yayınlanan "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" adlı dizide canlandırdığı Cemile karakteri ile adını duyurdu. Oyunculuk dışında film ve dizilerde seslendirme yapan Bingöl, "Benim Adım Gültepe", "Babam ve Ailesi", "Utanmazlar", "Sonsuz", "Ay Büyürken Uyuyamam", "Benim Dünyam" gibi birçok yapımda rol aldı.

Şimdilerde Star Tv ekranlarında yayınlanmakta olan Kardeş Çocukları dizisinde Ümran karakterine hayat veren Ayça Bingöl, 1.63 metre boyunda, 50 kilo ve Oğlak burcudur.

KIRMIZI ODA'NIN REZZANI NİHAL YALÇIN KİMDİR?

Nihal Yalçın, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı oyunculuk bölümünden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Bahçeşehir Üniversitesi ileri oyunculuk bölümünde tamamladı. 29 Mayıs 2012 tarihine kadar Kurusıkı isimli bir doğaçlama gösterisi sergiledi. Fakat tiyatroyu bir süre önce bıraktı.

2005 yılında Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? adlı filmde 'Zeyno Bacı' karakteri ile beyaz perdeye adım atan Nihal Yalçın, 2009'da Ay Lav Yu adlı filmde 'Rukiye' karakterini canlandırdı. Canlandırdığı karakterlerle her zaman fark yaratan Nihal Yalçın Avrupa Yakası dizisinin son sezonunda "Meryem" rolünde izleyicinin karşısına çıktı.

Son olarak Jale Atabey'in yönettiği ve Gülse Birsel'in kaleminden çıkan Yalan Dünya adlı dizide başrol oyuncularından biri olan 'Açılay' karakterini 2 sezon boyunca canlandırdı.


 

Yorumlar