Kırmızı Oda Hüseyin kim?

Kırmızı Oda Hüseyin karakterini canlandıran oyuncu gerçekte kim sorusu Hüseyin'in yaşadığı talihsizlikler sonrasında gündem oldu. Sevdiği kızın kendisini nazik bir dille redettiği Hüseyin'in sorunu kekeme olması ve kendini ifade edememesidir.

Google Haberlere Abone ol
Kırmızı Oda Hüseyin kim?

Kırmızı Oda Hüseyin kim, kaç yaşında, nerelidir sorusu dizinin son bölümünde başına gelen olaylar yüzünden gündem oldu. Hüseyin, Manolya Kliniği'nde çay dağıtan genç bir delikanlıdır. 

Çay dağıtmanın yanında ofis çalışanları tarafından çok sevilen sayılan bir karakterdir. Hüseyin'in sorunu ise kekeme olması ve kendini ifade edememesidir. Bu nedenle klinikte çalışıyor ve tedavisini de burada tamamlamaya çalışıyor. 

Kırmızı Oda Hüseyin kim?

Hüseyin aynı zamanda yeni yeni gitar çalmayı da öğreniyor. Duygularını konuşarak aktaramayan Hüseyin, müzik aletleriyle kendini ifade etmeyi daha kolay bir şekilde başarabiliyor. 

Gitar çaldığı günlerden birinde mahalledeki kafelerden birinin sahibinin kızıyla tanışır. Tanışıklıkları bir süre sonra Hüseyin'de aşk duygusuna terfi eder. Hüseyin, tanıştığı kıza açılmaya karar verir ancak bu onunu için hayatının hatası olur. Çünkü, kendini ifade edemedi konuşma esnasında genç kız ondan "arkadaş kalmaları" önerisi gelir. Hüseyin'in dünyası başına yıkılır. Peki, Kırmızı Oda Hüseyin kim, gerçek adı nedir? 

Kırmızı Oda Hüseyin kim?

Kırmızı Oda Hüseyin karakterini Baran Can Eraslan oynuyor. Peki, Baran Can Eraslan kimdir?

BARAN CAN ERASLAN KİMDİR?

31 yaşında olan Baran Can Eraslan 1990 İzmir'de doğdu. 

İlk, orta ve lise eğitimini memleketi İzmir'de tamamladı. 

Üniversite eğitimi için ise İstanbul'a geldi. 

Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Bölümü'nde tamamladı. 

Baran Can Eraslan ilk oyunculuk deneyimini ise 2014 yapımı "Yılanların Öcü" isimli diziyle yaşadı. 

Eraslan, daha sonra Hayat Şarkısı ve Gülizar dizilerinde oynadı. 

En son Dengi Dengine dizisinde rol almıştı. 

Baran Can Eraslan şimdilerde ise TV8'de yayınlana Kırmızı Oda dizisinde oynuyor.

Yorumlar