Survivor Şampiyonu Yusuf Karakaya aslen nerelidir, kaç yaşındadır?

Survivor yarışmasının dikkat çeken yarışmacılarından Yusuf Karakaya aslen nerelidir, kaç yaşındadır, asıl mesleği nedir? Yusuf'un kendi memleketinden olduğunu öğrenen vatandaşlar, yarışmayı daha da yakından takip etmeye başladılar. Yusuf hayranları bir kitle haline gelmeye başladı. Yusuf, Survivor'da başından itibaren kendi halinde bir karakter sergileyemeye çalıştı. Yeryer Hikmet ile sürtüşmeler yaşasa da kişiliğinden taviz vermemeye çalıştı. Hikmet'in sakatlanarak adadan ayrılmasıyla birlikte Yusuf daha da sakinleşti, arkadaşlarıyla iyi geçinmeye çalıştı. Bunun ödülünü de finale kalarak aldı. Yusuf, Beyaz takımdan Seda ile finale kaldı. Yusuf halk oylamasıyla Survivor Türkiye 2019 Şampiyonu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor Şampiyonu Yusuf Karakaya aslen nerelidir, kaç yaşındadır?

Survivor'un en çok konuşulan isimlerinden Yusuf sonunda kendi takımından finale çıkan isim oldu. Yarışmanın ilk günlerinde sık sık Beyaz Takım'dan Hikmet ile girdikleri polemiklerle gündeme gelen Yusuf, Hikmet'in yarışmadan ayrılmasıyla birlikte daha sakin bir profil sergilemeye başladı. Başta arkadaşları olmak üzere birçok kesimin gönlünü fethetmeyi başardı. Efendiliği, dürüstlüğü Yusuf'u finale kadar taşıdı. Survivor Yusuf; bu yılki Survivor yarışmasının en çok merak edilen isimlerinden biri oldu. Sık sık Hikmet ile polemiğe girerek gerilimin yükselmesine neden olun Yusuf'un aslen nereli olduğu merak konusu oldu. Peki Survivor Yusuf aslen nerelidir, kaç yaşındadır. İşte Survivor Yusuf ile ilgili detaylı bilgiler: 

TV8 kanalında yayınlanan Survivor yarışmasının dikkat çeken isimlerinden biri de Yusuf Karakaya oldu.

Survivor Yusuf aslen Elazığlı'dır.

Yusuf 25 yaşındadır.

1,83 boyunda olan Yusuf Karakaya'nın asıl mesleği boks sporudur.

Survivor Yusuf, 2 Ekim 1994 tarihinde Elazığ'da dünyaya geldi.

Çocukluğu Elazığ'da geçen Yusuf, daha sonra Antalya'ya gitti. 

Genç yaşta kick boks ile tanışan Yusuf Karakaya, ailesinin karşı çıkmasına rağmen Antalya'da kick boks alanında kendini yetiştirmeyi başardı ve sonunda Türkiye Şampiyonası'nda madalya kazandı.

Yusuf Karakaya, Türkiye ve uluslararası birçok başarıya imza attı. 

Survivor Yusuf aslen nerelidir

Tayland'da kral ve kraliçe kupalarını kazandı.

Son olarak Nieky Holzken ile çıktığı maçta burnundan sakatlandı uzun süre ringlerden uzak kaldı. 18 ay hastanelerde yatmak zorunda kalan Yusuf çok sayıda ameliyat geçirdi. 

Daha sonra yeniden ringlere dönen Yusuf tekrar rakiplerini nakavtla yenmeyi başardı. 

Yusuf'un Elazığlı olduğunu öğrenen hemşehrileri yarışmayı daha da yakından takip etmeye başladı. Yusuf'un şimdiden büyük bir hayran ve hemşehri kitlesi oluşmuş durumda.

Yusuf Siyah Takım'ın en atkif yarışmacısıydı. Şimdiye kadar çıktığı parkurların hemen hemen hepsinde kazanmayı başardı. Kendi takımını sırtlayan isim oldu. Yusuf'un bu azmi rakip takımdaki bazı isimleri rahatsız ediyordu. Özellikle de Hikmet ile sık sık girdiği polemik Yusuf'un moralini bozuyon, agresif davranmasına neden oluyordu. Ancak Hikmet'in adadan ayrılmasıyla birlikte Yusuf daha sakin yarışmacı olmaya başladı. Efendiliği ve çalışkanlığıyla Survivor 2019'da finale kalmayı başardı.

Yusuf 1 Temmuz 2019 Pazartesi akşamı yapılan halk oylamasıyla Survivor Türkiye 2019 Şampiyonu oldu.

Yorumlar

Kürt kizi Biliyorum benim aşkım çok zor ama hiç bir zaman imkansız değil yusuf ben seni kalbime kazdım ölene kadarda cikmayacak
Esma Iyikide yusuf kazandı şampiyonluğu başından beri haketmişti o adada yusuf şampiyon olamaz diyenler görün işte Allah her zaman iyilerin yanında dr tebrik ederm başarılarının devamını dilerim
Şirin İnşAllah yusuf kazanır