Selim Selimoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Selim Selimoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Bengü ile evlenen Selimoğlu'nun biyografisi hayranları tarafından merak konusu oldu. İşte Selimoğlu biyografisi..

Google Haberlere Abone ol
Selim Selimoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Selim Selimoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, soruları dün akşamdan bu yana sık sık sorulan sorulardan biri oldu. Şarkıcı Bengü ile nişanlanan Selim Selimoğlu'nun kim olduğu, nereli ve kaç yaşında olduğu merak ediliyor. 

Peki, kimdir bu Selim Selimoğlu?

Selim Selimoğlu’nun, sevgilisinin yaptığı tuzlu kahveden bir yudum içmesi üzerine evde kahkaha fırtınası koptu.

Selim Selimoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Ünlü şarkıcı bu akşam aile arasında düzenlenen sade bir törenle Selimoğlu ile nişan yüzüklerini taktı. Bengü'ye sevgilisi geçen ay doğum gününü kutlamak için gittikleri Paris'te evlenme teklifi etmişti. Bengü ve Selim Selimoğlu 1 yıldır aşk yaşıyor.

Selim Selimoğlu İş adamı olup SMAK Makina ve AKSEL OSGB işletmelerinin sahibidir.

BENGÜ KİMDİR?

Peki, Selim Selimoğlu ile nişanlanan şarkıcı Bengü kimdir? İşte Şarkıcı Bengü'nün biyografisi: Bengü Erden 2 Nisan 1979 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. 

Selim Selimoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Müzikle tanışması ilkokul yıllarında İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ile oldu. İzmir'de sahnelenen "Oliver Twist" isimli müzikalde başrol oynadı. İzmir Devlet Konservatuvarı Genel Müdürü Müfit Bayraşa'dan şan dersleri aldı. 1998 yılında Müfit Bayşara'nın bir bestesiyle MÜYAP ve Show TV'nin organize ettiği Pop Show '98 adlı şarkı yarışmasında 2. oldu. Akademi İstanbul'da müzik eğitimi aldı. Üç yıl süre ile Kenan Doğulu'ya vokallik yaptı.2007 de Show TV de Organize edilen Bak Kim Dans Ediyor adlı yarışmada 1. oldu. İlk albümü Hoş Geldin'i Kenan Doğulu ve Ozan Doğulu prodüktörlüğünde 2000 yılının Temmuz ayında piyasaya çıkardı. Daha sonra Bağlasan Durmam adlı 2. stüdyo albümünü 2005 yılında çıkardı. Bir yıl aradan sonra 2007 yılında üçüncü albümü Taktik piyasaya çıktı. Albümde bulunan Korkma Kalbim şarkısıyla MÜ-YAP Müzik Ödüllerinden Dijital sertifika aldı ve albümü yılın en çok satan albümlerinden oldu.

2009 yılında İki Melek albümünü çıkardı. Albüm 125.000 kopya sattı ve Altın Plak aldı.Resmi Türkiye listesinde 7 hafta zirvede kalarak 2009'un en uzun süre zirve'de kalan sanatçıları'ndan oldu.

Yorumlar

Mahir Sürekli medya önünde poz vereceğine zamanında dolandırdığı insanların en önemliside maaşlarımı halen daha ödemediği işçilerinin paralarını ödesin. Kısacası adam olsun.