Müslüm'ün çocukluğunu kim oynuyor, Şahin Kendirci kimdir, kaç yaşında?

Şahin Kendirci kimdir, nerelidir, kaç yaşında, Müslüm filmi oyuncusu? O Ses Türkiye yarışmacılarından biriydi. Sonra da Müslüm filminde Müslüm rolünde oynadı. Son olarak ise TRT 1 dizisindeki Şampiyon dizisinde Şahin karakterini canlandırdı. Peki, Şampiyon dizisi Şahin kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Müslüm'ün çocukluğunu kim oynuyor?

Müslüm'ün çocukluğunu kim oynuyor, Şahin Kendirci kimdir, kaç yaşında? Şahin Kendirci kimdir, nerelidir, kaç yaşında, Müslüm filmi oyuncusu? Şampiyon dizisi Şahin karakterini canlandıran oyuncu kimdir, kaç yaşındadır, nerelirdir? Sevilen müzik yarışması 'O Ses Türkiye' nin uzun haftalar birinci olan çocuk oyuncusu Halil Kendirci, en son Müslüm Gürses'in hayatını anlatan 'Müslüm' filmindeki oynadığı rolle adından söz ettirdi. Oyunculuk performansı ve sesi ile dikkat çeken küçük oyuncu hakkında merak ettikleriniz, haberimizde.

'O Ses Türkiye Çocuklar' yarışmasından sonra kazada dayısı, anneannesi ve dedesini kaybettiğini söyleyen Şahin Kendirci, filmdeki tüm ağlama sahnelerinin gerçek olduğunu söylemişti. Peki, Şahin Kendirci kimdir, nerelidir, kaç yaşında, Müslüm filmi oyuncusu?

Katıldığı 'Yetenek Sizsiniz' ve 'O Ses Türkiye Çocuklar' yarışmalarıyla adını duyuran ve 'Müslüm' filminde Müslüm Gürses'in çocukluğunu oynayan Şahin Kendirci, 19 Nisan 2001 yılında Adana'da dünyaya geldi. Aslen Şanlıurfalı olan Kendirci'nin küçüklüğünden beri müziğe karşı aşırı bir ilgisi vardı. Yetenek Sizsiniz programıyla tanınan Kendirci, daha sonra 2014 yılında yayınlanan O Ses Çocuklar yarışmasında kendisini gösterdi. Yarışmada birinciliği göğüsleyen Şahin Kendirci uzun süre adından söz ettirdi.

O Ses Çocuklar yarışmasındaki başarısından sonra yönetmenliğini ve senaristliğini Burak Aksak'ın yaptığı 'Bana Masal Anlatma' filminde 'Tamirci Çırağı' rolü ile beyaz perdeye giriş yaptı. Şahin Kendirci "Bana Masal Anlatma" filminde Hande Doğandemir, Fatih Artman, Cengiz Bozkurt ve Sadi Celil Cengiz gibi isimlerle kamera karşısına geçti. Filmde Timuçin Esen ile Zerrin Tekindor gibi usta oyuncularla birlikte rol alan Şahin Kendirci, oyunculukta da kendisini ispatladı.

ŞAHİN KENDİRCİ FİLMDEN NE KADAR KAZANDI?

Şahin Kendirci, '2.Sayfa' programına konuk oldu. Müslüm filminden kaç para kazandığı merak edilen Kendirci, filmden 30 bin TL kazandığını açıkladı.

Şahin son olarak TRT 1 dizisinde Şahin karakterini canlandırıyor.


 

Yorumlar