Merih Demiral kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, memleketi nedir?

Merih Demiral nereli, kimdir, kaç yaşındadır soruları deprem sonrası daha çok soruldu. Milli Takım futbolcusu Merih Demiral Juventus'ta transfer olduktan sonra dikkatler bir kez daha onun hayatına çevrildi. Merih Demiral aslen nerelidir, kaç yaşındadır, daha önce hangi kulüplerde oynadı?

Google Haberlere Abone ol
Merih Demiral kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Merih Demiral nereli, kimdir, kaç yaşında, daha önce nerede oynadı? Kahramanmaraş'taki depremden sonra başlattığı yardım kampanyasıyla gönülleri fetheden Demiral'ın biyogarfisi bir kez daha merak konusu oldu. Türkiye Milli Futbol Takımı oyuncusu Merih Demiral, İtalyan futbol ekibi Juventus'a transfer oldu. Transfer sonrası, Merih Demiral aslen nerelidir, kaç yaşındadır, daha önce hangi takımlarda oynadı şeklinde sorular sorulmaya başladı.

MERİH DEMİRAL KİMDİR?

İşte Merih Demiral'ın kısa biyografisi:

Merih Demiral aslen nerelidir, kaç yaşındadır?
Merih Demiral

 

Merih Demiral 5 Mart 1998 yılında Kocaeli'de dünyaya geldi. 

Demiral'ın futbol hayatı da doğduğu kentte yani Kocaeli'de başladı. Karamürsel İdman Yurdu'nda başlayan oyuncu, daha sonra Fenerbahçe'ye transfer oldu.

2016 yılında Portekiz üçüncü ligi ekibi AC Alcanenense ile sözleşme imzaladı ve profesyonel oldu. 11 Eylül 2016'da ilk maçına SC Lusitânia karşısında çıktı. Ligin ilk yarısında 12 lig maçının yanı sıra iki kere de kupada forma şansı buldu. Devre arasında Sporting Lizbon'un ikinci ligdeki Sporting B takımına transfer oldu. Demiral, ilk kez 5 Şubat 2017'de Famalicão'ya karşı oynanan maçta, Sporting B formasıyla ilk Segunda Liga maçına çıktı. Ancak üç maç sonrasında tecrübe kazanması için altyapı takımına gönderildi.

2017-18 sezonunda ise Sporting B'ye geri döndü ve 26 maçta forma giyerek takımının en çok forma giyen oyuncularından biri oldu. İstikrarlı performansına rağmen gördüğü iki kırmızı kartla da dikkat çekti. İkinci takımdaki performansı ile A takım hocası Jorge Jesus'un dikkatini çeken futbolcu, 12 Ekim 2017'de ARC Oleiros ile oynanan kupa maçı için Sporting CP kadrosuna dahil edildi ve son dakika Daniel Podence yerine oyuna girerek ilk ve son kez A takım forması da giydi.

Merih Demiral aslen nerelidir, kaç yaşındadır?
Merih Demiral

15 Ağustos 2018'de Alanyaspor'a kiralık olarak katıldı. İlk haftalar forma şansı bulamasa da takımı ilk üç maçı da kaybedince 1 Eylül 2019'daki Göztepe maçında teknik direktör Mesut Bakkal tarafından ilk 11'de sahaya sürüldü ve 1-0 kazandıkları bu maçtan sonra formayı kaybetmedi.

17 Eylül 2019'da Trabzonspor'u 1-0 yendikleri maçta kariyerinin ilk golünü atarak maçı kazandıran futbolcu oldu.

Sezonun ilk yarısı 16 lig ve 4 kupa maçında oynadı.

Bir de kırmızı kart gördü.

29 Ocak 2019'da 3.5 milyon euro karşılığında kalıcı olarak Alanyaspor'a transfer oldu. 

30 Ocak 2019'da, satın alma opsiyonlu olarak Serie A kulübü Sassuolo'ya kiralık olarak verildi.

İTALYA'NIN EN BÜYÜK KULÜPLERİNDEN BİRİ

Juventus Football Club, Torino'da kurulmuş ve İtalyan futbolunun en başarılı ve en büyük kulüplerinden biri olarak bilinir.

Toplamda 62 resmi şampiyona kupasıyla, diğer tüm İtalyan takımlarından daha fazla kupaya sahiptir. Bu kupaların 52 si İtalya'da alınmıştır ve bu başarı da kendi başına bir rekordur.

Özetle; 

Merih Demiral aslen Kocalili'dir.

Henüz 21 yaşındadır. 

Son olarak Alanyaspor ve Sassuolo'da oynuyordu.

 

Yorumlar