Ferhat ile Şirin dizisi Şirin kimdir

Ferhat ile Şirin dizisi Şirin kimdir, gerçek adı nedir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır? sorularının yanıtı diziyi izleyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, Ferhat ile Şirin dizisi Şirin kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Ferhat ile Şirin dizisi Şirin kimdir

Ferhat ile Şirin dizisi Şirin kimdir, gerçek adı nedir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır? sorularının yanıtı FOX TV ekranlarında yayına gelen diziyi izleyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, Ferhat ile Şirin dizisi Şirin kimdir?

FERHAT İLE ŞİRİN DİZİSİ ŞİRİN KİMDİR?

22 Kasım'da ilk bölümüyle FOX TV ekranlarında ilk yayın hayatında başlayan Ferhat ile Şirin dizisinin en merak edilen karakterlerinden biri de Şirin oldu. Ferhat ile Şirin dizisinin Şirin karakterini canlandıran Leyla Tanlar'dır. Karalar ailesinin prensesi olan Şirin, küçükken geçirdiği bir hastalık nedeniyle ailesi tarafından özen gösterilerek el bebek gül bebek yetiştirilmiştir. Bir mevlevihanede ney çalan Şirin, takı tasarım bölümü okumaktadır. Şirin'in ablası Banu, ailesinden miras kalan mülkeleri yönetiyor ve sürekli silahların gölgesinde yaşıyor. Ailesi için çalışan Banu kardeşi Şirin'in üstüne titremektedir. Ancak iki kardeş bir adam yüzünden karşı karşıya gelecektir. İkisi de aynı adama aşık olacaktır.

LEYLA TANLAR KİMDİR?

Ferhat ile Şirin dizisinin Şirin'i Leyla Tanlar aslen İstanbulludur. 1997 yılında dünyaya gelen güzel oyuncu Leyla Tanlar'ın yaşı 22'dir.

Leyla Tanlar, Akademi 35,5’ta oyunculuk eğitimleri almış ve Koç Üniversitesi’nde medya ve görsel sanatlar bölümünde okumaktadır.

Daha önce Paramparça dizisinde Cansu karakterini canlandıran Leyla Tanlar, Şahin Tepesi dizisinde ise Deniz karakteriyle karşımıza çıkmıştır.

Güzel oyuncu en son Fox TV ekranlarında başlayan Ferhat ile Şirin dizisinde Şirin karakteri ile hayranlarının karşısına çıkıyor.

Yorumlar