Enes Batur kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Sosyal Medya fenomeni Enes Batur kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, kazancı ne gibi sorular çok merak edilenler arasında. Özellikle de kazanıcı merak edilen Batur bilgilerini sizler için derledik. Batur, Survivor Türkiye Yunanistan yarışmacılarına misafir olunca bir kez daha gündeme oturmuştu.

Google Haberlere Abone ol
Enes Batur kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Sosyal medya fenomeni Enes Batur kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, ne kadar para kazanıyor şeklindeki sorular onu televizyondan ya da internetten gören herkes tarafından sorulan sorular arasında yer alıyor.

Genç yaşına rağmen sadece sosyal medya üzerinden yaptığı işlerle milyonlarca lira para kazandığı için herkesin dikkatini çekmeye başlayan Enes Batur aslen nerelidir, kaç yaşındadır, aylık ne kadar kazanıyor? İşte Enes Batur hakkında çok merak edilen bilgilerden bazıları:

Enes Batur 1998 yılında Antalya'da doğdu. Aslen Adana'lı olan sosyal medya fenomeni Enes Batur 21 yaşında.

Sosyal Medya fenomeni olarak Altın Palmiye Ödülü'ne layık görülen Enes Batur sosyal medyada yayınladığı videolarla ünlendikten sonra film de çekti.

Hayal mi Gerçek mi adlı filmde rol alan Batur, filmin başrollerini Ceyda Düvenci ile paylaştı.

Enes Batur aslen nerelidir, kaç yaşındadır?
Enes Batur Gerçek Mi Hayal Mi Filminden Bir Kare

 

Enes Batur'un gerçek adı Enes Batur Sungurtekin'dir.

9 MİLYON TAKİPÇİSİ VAR

YouTube kanalında 9 milyonun üzerinde takipçisi olan Enes Batur'un aylık yaklaşık 530 bin lira kazandığı iddia ediliyor. Ancak bu sayının gerçek olup olmadığı tartışılan bir konu.

Batur hakkında yakın zamanda halkı kin ve nefrete sürükleme suçundan soruşturma başlatılmıştı.

Enes Batur halen Antalya'da ikamet etmektedir. Türkiye'nin en çok kazanan Youtuberlarından olan Batur, rol aldığı ve Enes Batur'un hayatını konu alan 'Hayal mi Gerçek mi?' filmi ile 17 milyon liranın üzerinde hasılat elde etti.

Batur'un babası polis, annesi ise hemşiredir. Youtuber olmanın yanı sıra Bilgisayar Mühendisliği bölümünde eğitimine devam eden Enes Batur, koç burcudur. 

YouTube kanalı üzerinden yayınladığı videolar ile milyonlarca kişiye ulaşan Batur, bu işten ilk yıllarda tek kuruş kazanmadığını açıklamıştı.

İlerleyen zamanda takipçi sayısını arttırarak belli bir kitlenin sevdiği ve konuştuğu isim haline gelen Batur, hobi olarak başladığı işten milyonlarca lira kazanmaya başladı.

SİNEMA DÜNYASINA GİRDİ

Kazandığı parayı ailesi ile birlikte yönettiğini belirten ünlü Youtuber ilk oyunculuk deneyimini kendi hayatını konu alan ve başrollerini oynadığı 'Hayal mi Gerçek mi?' filmi ile edindi.

Oyunculuk konusunda iyi olmadığını söyleyen fenomen, ilk sinema filmimden sonra kendimi geliştirdim, dedi.

Takipçi sayısının 10 milyona ulaşması durumunda sevenlerine büyük bir süprizi olacağını söyleyen Batur, YouTube kanalının yanı sıra instagram ve twitter hesaplarından da takipçileri ile paylaşımlarını sürdürüyor.

Enes Batur aslen nerelidir, kaç yaşındadır?
Enes Batur

 

ENES BATUR NEREDE YAŞIYOR?

Enes Batur sanıldığının aksine İstanbul'da değil Antalya'da oturuyor.  Batur bu konuyla ilgili düşüncesini bir röportajında açıklamıştı.

“İstanbul'a taşınacak mısın?” sorusuna şu yanıtı vermişti: Sanmıyorum. İnternete girdiğin zaman her yer büyük şehir gibi… Artık şehirde olman gerekmiyor.

ENES BATUR HAYAL Mİ GERÇEK Mİ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Enes Batur'un ilk film denemesi Enes Batur Gerçek mi Hayal mi filminin konusu merak ediliyor. Filmin konusu şöyle: Enes içine kapanık bir çocuktur. Polis olan babası ve hemşire olan annesi ile neredeyse hiç zaman geçiremez. 6 yaşındayken babası Enes'e bilgisayar alır ve tüm dünyası o olur.

O, okulda da her zaman dışlanan bir çocuk olmuştur. Çocukluğundan beri çevresindeki herkes tarafından sevilmenin hayalini kuran Enes'in artık başka bir hayali daha vardır; YouTuber olmak. Fakat bu hayali ailesi tarafından desteklenmez, üniversite sınavına hazırlanması için onu zorlarlar.

Enes, zor bir karar vermek zorunda kalır; ya hayallerinin peşinden koşup YouTuber olacaktır ya da üniversite sınavına çalışacaktır.

Enes Batur son dönemlerde tartışmalı bazı konularla da gündeme gelen isimler arasında bulunuyor. Özellikle de kurgu bir evlilik yapmakla suçlanan Enes Batur, bu davranışından dolayı pişman olduğunu söylemişti.

ENES BATUR'UN KENDİ KANALINDAN YAYINLADIĞI VİDEOLARDAN BİRİSİ

Sosyal Medya Fenomeni Batur'un kendi Youtube kanalı üzerinden paylaştığı yüzlerce videodan bir tanesi:

 

Yorumlar

Mustafa GÜRSOY Adanali doğru,ama ankara altindağ da doğdu.ADANA SEYHAN,HANEDAN MAH.
Yaramazlık Ben taramadım yasasının