Ali Rıza Gültekin kimdir aslen nerelidir?

Ünlü iş adamı Ali Rıza Gültekin, ikinci kez uğradığı silahlı suikast girişiminde hayatını kaybetti. Gültekin, daha önce uğradığı saldırıdan kurtulmuştu.

Google Haberlere Abone ol
Ali Rıza Gültekin kimdir aslen nerelidir?

İnşaat, turizm ve tekstil sektöründe yaptığı işlerle bilinen iş adamı Ali Rıza Gültekin, saldırı sonucu hayatını kaybetti. Beşiktaş Balmumcu’da bir binanın 4’üncü katında 22:40 sıralarında meydana gelen olayda işadamı Ali Rıza Gültekin, silahlı saldırıya uğradı.

Saldırgan olay yerinden kaçarken, bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Cinayetin gerçekleştiği yerin kafe mi yoksa kaçak kumarhane mi olduğu araştırılıyor.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis, şüpheli 3 kişinin kaçtığını tespit etti. Kimlikleri belirlenen şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı.

Olayın neden kaynaklandığı, şüphelilerin yakalanmasından sonra ortaya çıkacak. Olayın gerçekleştiği yerin kaçak bir kumarhane mi, yoksa resmi bir dernek mi olduğu araştırılıyor

ALİ RIZA GÜLTEKİN KİMDİR?

Aslen Tuncelili olan Ali Rıza Gültekin 57 yaşındaydı. 20 yıl Avusturya'da yaşadıktan sonra 2000 yılında Türkiye'ye dönen Ali Rıza Gültekin, futbolda şike soruşturmasında, 2010 yılı Mart ayında tutuklanmış, 4 ay Metris Cezaevi'nde yattıktan sonra 23 Temmuz 2010 tarihinde tahliye edilmişti.

Gültekin, 2012 yılında erkek giyim markası Crispino'yu satın alarak daha da büyütmüştü.

Ali Rıza Gültekin, Crispino'yu satın aldıktan sonra ilk yurt dışı mağazasını da Irak'ta açmıştı.

Gültekin, inşaat ve turizm işlerinde de büyük projelere imza atmıştı. 

İstanbul, İzmir ve Antalya'da çok sayıda otel satın alan Gültekin, turiz merkezlerinde de çok sayıda villa da yapmıştı.

İşadamı Gültekin, 7 Ocak 2015 tarihinde akşam saat 21.00'da Beykoz’da da silahlı saldırıya uğramış, ancak saldırıdan yara almadan kurtulmuştu.

Yorumlar