Afili Aşk Kerem kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır?

Afilli Aşk Kerem (Çağlar Ertuğrul) nerelidir, kaç yaşındadır? Afili Aşk dizisinin başrolünde Kerem Yiğiter karakteriyle rol alan oyuncunun kim olduğu merak ediliyor...

Google Haberlere Abone ol
Afili Aşk Kerem kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır?

Afilli Aşk Kerem (Çağlar Ertuğrul) nerelidir, kaç yaşındadır?

Afili Aşk dizisinin başrolünde Kerem Yiğiter karakteriyle oynayan oyuncunun kim olduğu merak konusu oldu.

Afili Aşk dizisinde Kerem karakterini canlandıran isim Çağlar Ertuğrul'dur.

Peki, Çağlar Ertuğrul aslen nerelidir, kimdir, kaç yaşındadır?

Çağlar Ertuğrul aslen İzmirli'dir.

32 yaşındadır.

Asıl mesleği ise Makine Mühendisliği'dir.

İşte Çağlar Ertuğrul'un kısa biyografisi:

Afili Aşk oyuncusu Kerem kimdir?

Çağlar Ertuğrul 5 Kasım 1987 tarihinde İzmir Karşıyaka'da doğdu.

2005 yılında Bornova Lisesi'nden mezun oldu. 2011 yılında Koç Üniversitesi, makine mühendisliği bölümünü bitirdi. Burada ilk kez tiyatro ile tanıştı.

13 Nisan 2009 tarihinde ilk kez Koç Üniversitesi'nde "Romeolar ve Julietler" adlı bir oyunda oynayarak sahne almıştır. Ardından çeşitli oyunlarda sahneye çıkmıştır. Kendisine ait bir Youtube kanalı vardır ve buradan çeşitli komedi tarzında eğlenceli videolar paylaşmaktadır. 2012 yılında Alper Çağlar'ın yönettiği Dağ adlı bir askerî filmin baş rolünde yer almıştır. Filmde, Çağlar Ertuğrul'a Ufuk Bayraktar eşlik etmiştir. Filmde oynamasının ardından tanınmıştır. Ardından Bana Masal Anlatma filminde oynamıştır. Medcezir ve Benim İçin Üzülme gibi bazı televizyon dizilerinde rol almıştır.

Afili Aşk oyuncusu Kerem kimdir?

35 buçuk sanat evinde eğitim gördü. Bir süre sonra reklamlarda yer almaya başladı. Ardından 2012 yılında Alper Çağlar'ın yönetmenliğini yaptığı Dağ filminde rol aldı ve ününü artırdı. Bunun üstüne Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği Benim İçin Üzülme dizisinde yer aldı. Bu çalışmaların ardından Kurt Seyit ve Şura ve Boynu Bükükler adlı dizilerde de yer aldı.

Yorumlar