Kılıçdaroğlu'nun çözüm önerisi: Kahvehanelerde her oyunda yeni sıfır kağıt açılacak

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, kahvehanelerde oyun oynanmasının yasak olmasına tepki göstererek, "Yapılacak şey çok basit. Her oyunda sıfır kağıt açılacak" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Kahvehanelerde her oyunda sıfır kağıt açılacak

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Türk Tabipleri Birliği’ni ziyaret etti. Burada açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Klılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“Sağlık çalışanlarına şükran borçluyuz. Bir anda ne olduysa sağlık çalışanları suçlu oldu. Neden? Çünkü sağlık çalışanları halka doğru bilgi vermeye çalışıyorlar. “Önlem alın” diyorlar. Vay sen misin önlem alın diyen? Kim diyecek bunu? Bunlar itiraz etmeyecek de, hükümeti Saray’ı uyarmayacak da kim uyaracak. Halkın sağlığını tehlikeye atan yöneticileri uyarıyorlar. Baştan politikalar belirlemeliydi bu iktidar.

Kurumsal olarak devletin yalan söylememesi lazım. Verileri bir siyasetçi değil, Bilim Kurulu’ndan birinin açıklaması gerekiyor.

Başlangıçta Sağlık Bakanı güven verdi, doğru. Ama o da daha sonra ‘Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla’ deyince güven kayboldu.

Sağlık çalışanları günün 24 saati çalışıyor. Hangi politikacı günde 24 saat çalışıyor.

Önlemlere bakar mısınız? Kahvehaneler açık ama oyun oynamak yasak. Oyun oynamak yasaksa vatandaş kahveye neden gitsin? Yapılacak şey basit, her oyunda sıfır, yeni kağıt açılacak.”

Yorumlar

Ke-Mal bu Salakmı ne Chp ye layıkmı ne ,halen hayranlar Mal a !