Kılıçdaroğlu'ndan Akşener'e: Bir parti başka partinin iç işlerine karışmamalı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sık sık İmamoğlu ve Yavaş'ı aday gösterme niyetini belli eden Akşener'e tepki göstererek, "Bir parti başka partinin iç işlerine karışmamalı. Her partinin kendine göre kuralları var" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu'ndan Akşener'e tepki

Millet İttifakı'nda "adaylık tartışmaları" giderek büyürken ilk kez Kılıçdaroğlu'nun Akşener'e medya üzerinden bu konuda net tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu'nun adaylığına bir türlü sıcak bakmayan ve CHP'li belediye başkanlarını sık sık gündeme getiren Akşener'e tepki gösteren Kılıçdaroğlu, "Bir parti başka partinin iç işlerine karışmamalı" dedi.

CHP Genel Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın adaylığına dair "İki arkadaşımızdan biri aday gösterilse hayır demeyeceğiz" sözleri için, "Bir parti başka bir partinin içişlerine karışmamalı. Her partinin kendi kuralları vardır" ifadelerini kullandı.

Ankara'da televizyon temsilcileriyle bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gündemdeki konulara ilişkin birbirinden önemli değerlendirmelerde bulundu.

İyi Parti Genel Başkanı Akşener'in Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın adaylığına dair "İki arkadaşımızdan biri aday gösterilse hayır demeyeceğiz" sözlerine yanıt veren Kılıçdaroğlu, kullandığı "Bir parti başka bir partinin içişlerine karışmamalı. Her partinin kendi kuralları vardır" ifadeleriyle büyük dikkat çekti.

Akşener'in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis cezası sonrasında İBB'ye gitmesini de değerlendiren CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Meral Hanım'ın haksızlığa hukuksuzluğa tepki göstermesini doğal karşılamamız lazım" dedi.

Yorumlar