Kılıçdaroğlu, yolsuzluk şüphelisi İlgezdi'ye sahip çıktı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, yolsuzluk şüphelisi olarak belediye başkanlığı görevinden uzaklaşıtırılan Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi'ye sahip çıktı

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu, yolsuzluk şüphelisi İlgezdi'ye sahip çıktı

Sonhaberler | Haber Merkezi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin görevinden uzaklaştırılmasına ilişkin yaptığı son dakika açıklamasında "Şu anda yapılmak istenen haysiyet cellatlığıdır" dedi. 

Kılıçdaroğlu, İlgezdi'nin görevinden ulaştırılmasına ilişkin olarak, "Bu bir savunma değildir. Verilmeyecek hiçbir hesabımız yoktur. Belediye başkanımız daha önce basında yer alan haberler üzerine ve benim isteğimle kendisi ve ailesi için savcılğa ihbarda bulunmuştur. Ve o soruşturmaların tamamı yapılmıştır. Şu anda yapılmak istenen haysiyet cellatlığıdır. Yıldırmak istiyorlar, yılmayacağız. Kılıçdaroğlu tüyü bitmemiş yetimin hakkı için sonuna kadar konuşacak. Bu ülkede vicdanları ayağa kaldıracağım. Koltuklarında oturup ahkam keseceklerine neden cesaret edip karşımıza çıkmıyorlar. Biz onlara belge gösterdik. Oturup onlar da hesap verselerdi" diye konuştu.

Yorumlar