Khabib kafese S Sport Plus ile dönüyor

“The Eagle”, 24 Ekim Cumartesi günü saat 21.00’de başlayacak gecede nakavt ustası Justin Gaethje ile karşılaşacak. Bu müthiş dövüş gecesi Türkiye’de canlı yayınla sadece S Sport Plus’ta yayınlanacak.

Google Haberlere Abone ol
Khabib kafese S Sport Plus ile dönüyor

Türkiye’de ve dünyada geniş bir hayran kitlesi bulunan Dağıstanlı dövüşçü UFC hafif sıklet kemerini üçüncü kez korumak için yeniden Octagon’da. “The Eagle”, 24 Ekim Cumartesi günü saat 21.00’de başlayacak gecede nakavt ustası Justin Gaethje ile karşılaşacak. Bu müthiş dövüş gecesi Türkiye’de canlı yayınla sadece S Sport Plus’ta yayınlanacak.

Pandemi arası nedeniyle Tony Ferguson ile uzun süre beklenen maçları iptal olan, geçtiğimiz aylarda da babasını Covid-19 salgınında kaybeden Dağıstanlı şampiyon Khabib Nurmagomedov yaklaşık bir yıllık aradan sonra yeniden kafeste. Son karşılaşmasını geçtiğimiz sene 7 Eylül 2019’da Dustin Poirier ile yapan ve kemerini korumayı başaran yenilmez şampiyon, 6 Ekim 2018’de de UFC tarihinin en sansasyonel maçında Conor Mcgregor’u yenerek kemerini korumayı başarmıştı.

Hafif sıklet kemer maçı için Nurmagomedov’un karşısına çıkacak olan Justin Gaethje ise UFC tarihinde nakavtları ile tanınıyor. Gaethje, 10 Mayıs 2020’de efsanevi bir maç sonunda Tony Ferguson’ı yenerek hafif sıklet geçici kemerini almış ve Khabib ile karşılaşmaya hak kazanmıştı. Çıktığı tüm karşılaşmalarda rakiplerine bariz üstünlük kuran Khabib’in Gaethje karşısındaki performansı, ikilinin hem ayakta hem de yerdeki mücadelesi dövüş severler tarafından merakla bekleniyor

Karşılaşma, Türkiye’de canlı olarak sadece S Sport Plus’tan izleyiciyle buluşacak.

S Sport Plus kullanıcıları tekrar-izle özelliği ile gecenin ardından diledikleri zaman bu karşılaşmayı tekrar izleyebilecekler. Bu özel gece öncesinde, UFC ve Khabib Nurmagomedov hayranlarını, Khabib’in kariyerindeki en önemli maçları da içeren UFC 254 Özel kategorisi S Sport Plus’ta bekliyor.

S Sport Plus

Saran Group bünyesinde yer alan S Sport Plus uygulaması, aralarında Premier Lig, La Liga, Bundesliga, NBA, NFL, F1, UFC, Portekiz Ligi’nin de yer aldığı dünyanın önde gelen spor organizasyonlarını canlı yayın ve tekrar izle seçenekleriyle Internet üzerinden sporseverlerle buluşturuyor. Kullanıcılar izlemek istedikleri maç ya da yarış programını istedikleri yerde S Sport Plus’ın çoklu ekran teknolojisiyle izleyebiliyorlar.

Samsung Smart TV, LG Smart TV, Apple TV, Android TV ve Google Chromecast üzerinden de kullanıcılarına erişim imkanı sağlayan S Sport Plus önümüzdeki aylarda farklı Smart TV çözümleriyle de daha geniş bir kullanıcı kitlesine yayınlarını geniş ekranda izleme fırsatı sunacak.

Kullanıcılar,S Sport Plus’ın “Tekrar İzle” özelliği sayesinde kaçırdıkları maçın tamamını, maç biter bitmez yeniden izleyebiliyorlar. “Önemli Anlar” özelliği ile kullanıcılar isterlerse maçın tamamının tekrarını ya da doğrudan maçların kritik anlarına gidip, kaçırdıkları maçın özetine ulaşabiliyorlar.

Farklı spor branşlarında her ay 300 saatin üzerinde canlı yayın gerçekleştiren S Sport Plus’ta, “Çoklu İzleme” özelliğiyle 4 farklı canlı yayın, aynı ekran üzerinden kullanıcılar tarafından izlenebiliyor. Böylelikle hafta sonları aynı saatte yayınlanan maçları bir arada izleyebilmek kullanıcılara önemli bir konfor sağlıyor. S Sport Plus ile bir maçtan diğer maç yayına, istedikleri an istedikleri cihazda geçip, telefon, tablet, PC ya da TV cihazları üzerinden yayınları izleyebiliyorlar. S Sport Plus’ın kota dostu özellikleriyle de kullanıcılar yayın çözünürlüğünü diledikleri şekilde ayarlayarak, yayın kalitesini ve veri kullanımını kontrol edebiliyorlar.

Covid-19 salgını nedeniyle spor müsabakalarına verilen arada, S Sport Plus, üyelerinin artan içerik taleplerine, platforma dahil ettiği aksiyondan, maceraya, komediden bilim kurguya, gişe rekortmeni, bol ödüllü filmlerle yanıt veriyor. S Sport Plus böylelikle kullanıcılara spor keyfinin yanında film keyfini de sunmuş oluyor.

Extreme sporlardan yelkene, rodeodan su sporlarına kadar pek çok alternatif branş ve spor belgesellerini üyelerine sunan S Sport Plus tüm sporseverleri sporun zenginliğini yaşamaya davet ediyor.

Yorumlar