Kepçe kulak estetiği fiyatı 2020 ne kadar?

Kepçe kulak estetiği, kulak şeklinden fiziksel ve psikolojik olarak rahatsız olan insanların tercih ettiği operasyonlardan biridir. Kepçe kulak estetiği nasıl yapılır, iyileşme süresi nedir, 2020 fiyatları nedir gibi soruların cevabını sizler için hazırladık

Google Haberlere Abone ol
Kepçe kulak estetiği ve fiyatları

Kepçe kulak estetiği, fiziksel görünümü daha iyi hale getirmek ve kepçe kulağın getirdiği fiziksel ve psikolojik rahatsızlıktan kurtulmak isteyen insanların tercih ettiği estetik operasyonlardan biridir. Kepçe kulak sorunu estetik operasyonlarla giderilir. 7 yaş gibi küçük bir yaştan itibaren gerçekleştirilebilen kepçe kulak operasyonu kişiyi estetik olarak daha iyi bir görünüme kavuşturuyor.

Kepçe Kulak Estetiği Nasıl Yapılır?

Kepçe kulak, kulağın kafaya olması gereken açıdan daha fazla bir açıda olması ile ortaya çıkar. Çoğu kişiyi psikolojik olarak rahatsız eden bu durum estetik operasyon ile giderilebilir. Kepçe kulak aslında büyüklük sorunu olmadığı halde kulağın öne doğru eğimli olmasından kaynaklanan büyük bir görünüm oluşturur. 

Kepçe kulak ameliyatı, doktor muayenesinde ne kadar deformasyon olduğu ölçülerek karar verilen bir operasyondur. 7 yaşından itibaren gerçekleştirilebilen operasyon küçüklerde 12 yaşına kadar genel anestezi yetişkin insanlarda ise lokal anestezi ile gerçekleştirilen bir operasyondur.

Ameliyatta uygulanacak teknik kulaktaki soruna göre belirlenir. 

Kepçe Kulak Ameliyatı Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ameliyattan bir gün sonra pansuman değiştirilir

Çok sıkmayacak şekilde saç bandı takmak gerekir ve 3 hafta boyunca takılır

Kulakta ilk haftalarda hissizlik görülebilir

Saç kurutma ve fönden uzak durulmalıdır

Kulağı etkileyecek aktivitelerden uzak durulmalıdır

Yetişkinler ameliyat sonra 4-7 gün arasında normal hayata dönebilir, çocuklar ise 7. gün sonunda okula dönüş yapabilir.

Kepçe Kulak Ameliyatı Sonrası İz Kalır mı?

Kepçe kulak ameliyatı sonrası kulağın arka kısmında hafif bir iz kalabilir.

Kepçe Kulak Ameliyatı 2019 Fiyatları

Kepçe kulak ameliyatı operasyonun gerçekleştirileceği hastaneye göre farklılık gösteriyor. 2019 fiyatları, muayene sonrası doktorun belirleyeceği yönteme göre değişkenlik gösteriyor.

Kepçe Kulak Estetiği 2019 Fiyatları

Yorumlar