Kenan Sofuoğlu kendini böyle savundu

Kenan Sofuoğlu, kendisine yakıştırılmayan hareketiyle ilgili bir açıklama yaptı. Sofuoğlu, "Siyasete espri katmak istedim" ifadeleriyle kendini savundu.

Google Haberlere Abone ol
Kenan Sofuoğlu kendini böyle savundu

Kamuoyunun yakından tanıdığı ve spor kariyerinden dolayı takdir ettiği Kenan Sofuoğlu'nun kendisine yakışmayan hareketi çok konuşulmuştu. Sofuoğlu, yaptığı açıklamada hareketinin yanlış anlaşıldığını fark ettiği anda fotoğrafı kaldırdığını söyledi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Meclis'te ayaklarını uzattığı masanın yanında duran danışmanları Semih Bostanlıoğlu ve Levent Yaman'ın yer aldığı fotoğrafı, üzerine 'Emirerlerim' notu yazarak Instagram hesabından paylaşmıştı. Ancak bu paylaşım, kısa sürede çok sayıda sosyal medya kullanıcısının tepkisiyle karşılaştı.

Kenan Sofuoğlu açıklama

4 dakika sonra paylaşımı kaldıran Kenan Sofuoğlu, Instagram hesabından eleştirilere yanıt veren bir açıklama yaptı. Paylaştığı fotoğrafla 'siyasete espri katmak istediğini' belirten ve eleştirilerin yanlış anlamalar üzerine yapıldığını ifade eden Milletvekili Sofuoğlu, açıklamasında şunları söyledi: "Siyasete biraz espri katmak amacıyla yapmış olduğum paylaşım, kastının ötesinde anlamlara taşınmıştır. Tabi ki bunu kesinlikle doğru görmüyorum ancak lüzumsuz tartışmalara sebebiye vermemek için bu paylaşımı 4 dakika içinde kaldırdım. Yanlış anlama üzerinden gelen eleştirilerin, başımın üstünde yeri var. Hususen yanlış anlama kastiyle gelen eleştirileri milletin vicdanına havale eder saygılarımı sunarım."

Yorumlar