Kenan Işık öldü mü? Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl, uyandı mı?

Kenan Işık yaşıyor mu öldü mü? Kenan Işık'ın sağlık durumunu merak eden hayranları, "Kenan Işık uyandı mı, ne oldu?" sorularını merakla soruyor. Yaklaşık 8 yıldır bitkisel hayat yaşayan Işık'ın durumuna ilişkin yeni açıklama arkadaşı Ozan Zeybek'ten geldi.

Google Haberlere Abone ol
Kenan Işık uyandı mı? Kenan Işık ne oldu?

Kenan Işık öldü mü, Kenan Işık son durumu nasıl, en son yapılan açıklamada neler söylenmişti? Geçirdiği elim bir kaza sonrasında bitkisel hayata girerek uzun bir zamandır tedavi gören Kenan Işık'ın sağlık durumu sevenleri tarafından merak ediliyor. Özellikle hayranları sosyal medya üzerinden sık sık "Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl?" şeklinde sorular soruyor, bir yerlerden cevap gelmesini bekliyor. Kenan Işık öldü mü, Kenan Işık son durumu nasıTürkiye'nin sevilen ekran yüzünün hayranları hemen hemen her gün sosyal medyadan onu özlediğini belirten mesajlar atıyor. Kenan Işık öldü mü, Kenan Işık son durumu nasıl? İşte son bir ay içinde atılan mesajlardan bazıları: 

Kenan Işık öldü mü, Kenan Işık son durumu nasıl
Kenan Işık için atılan mesajlar

KENAN IŞIK ÖLDÜ MÜ, NE OLDU, UYANDI MI?

Kenan Işık'ın sağlık durumunun nasıl olduğunu en iyi bilen kişiler doktorları ve yakın akrabaları. Ancak onlar da şu ana kadar herhangi bir açıklama yapmadı. Hayranlarının bu talepleri belki de Işık'ın yakın akrabalarının bir açıklama yapmasına vesile olabilir. Yaşadığı kazanın ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altında tutulmasının sonrasında Almanya'ya bir kliniğe sevk edilen Kenan Işık'ın tedavisi şu anda evden devam ediyor. Kenan Işık'ın Bodrum'da bulunan yazlığının balkonunda fotoğraf ve videolarla görüntüleyen ancak, videoları basınla paylaşmak istemeyen yazlık sakinleri, Kenan Işık'ın sol tarafı felçli ve bir kişinin yardımıyla hareket ettiği iddiasını öne sürmüştü. Görgü Tanıkları tarafından, Kenan Işık'ın sağlığının iyi olduğunu, ailesi ve akrabaları ile balkonda oturduğunu ve zaman zaman aile için konuşmalara gülerek karşılık verdiğini gözlemlediklerini belirtilmişti.

Kenan Işık'ın yazlıktan komşusu olan görgü tanıdıkları "Kenan Bey, bitkisel hayattan çıktı, ailesiyle beraber yaz ayını Bodrum'da geçirdi ve 29 Ağustos, tarihinde Bodrum'da bulunan evinden ayrılarak İstanbul'a döndü" şeklinde ifadelere yer vermişti. Ancak ortaya atılan bu iddiaların gerçek olmadığı ve Kenan Işık'ın sağlık durumuna ilişkin herhangi bir farklılığın olmadığı ortaya çıktı. Öte yandan görgü tanıkları tarafından sözü edilen kişi Kenan Işık'ın kardeşi Memet Işık çıktı. Prof. Dr. Memet Işık, Kenan Işık'a olan birebir benzerliği dolayısıyla zaman zaman basında gerçek dışı haberlerin çıkmasına neden olabilmektedir.

27 ARALIK 2022 TARİHİNDE GELEN AÇIKLAMA

8 yıldır ailesinin yardım ve desteği ile yaşamını sürdürebilen sanatçı Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkındaki son bilgiyi arkadaşı Ozan Zeybek verdi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Zeybek, “Kenan Işık bıraktığınız gibi” dedi. Zeybek, sanatçının görünüm olarak iyi olduğunu ve ailesinin çok iyi bir şekilde baktığını söyledi.

Zeybek, Işık'ın sağlık durumuna ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Bakımı çok iyi. Kenan Işık’ı nasıl biliyorsanız öyle. Her gün sakal tıraşı yapılıyor ve besin takviyesi veriliyor. Yatan hastalarda genellikle yaralar çıkar, zayıflama olur. Kenan Işık bıraktığınız gibi. Ailesi tarafından çok iyi bakılıyor, tıpkı hafızalarda kaldığı gibi."

2 MAYIS 2020 TARİHİNDE GELEN AÇIKLAMA

Kenan Işık'ın sağlık durumuyla ilgili son bilgileri Gülben Ergen verdi. Gülben Ergen 2. Sayfa'ya konuşan ünlü şarkıcı şunları söyledi: Bizzat arayamıyoruz, eşiyle konuşuyoruz. Yaşadığını ve nefes aldığını biliyoruz. Keşke keyiflenebilecek bir hal alsa. Keşke yaşama sevinci verebilsek. Mehmet Ali Erbil'den de aynı şekilde Sezin'den haber alıyorum. O da hastaneye gidip geliyor. Bu süreç normal hastalar için de çok zor bir süreç. Şikayete etme hakkımız yok.

Kenan Işık öldü mü, Kenan Işık son durumu nasıl
Kenan Işık

 

KENAN IŞIK KİMDİR ASLEN NERELİDİR?

1947 yılında Yeşilyurt, Malatya'da doğdu. Devlet Demiryollarından emekli bir memur çocuğu. Ailesinde sanatla uğraşan kimse olmamasına rağmen ilkokulda müsamerelerden başlayarak hep tiyatro ile ilgili oldu. Kenan Işık orta okul öğrenimi gerçekleştiği dönemde Malatya Halkevi'nde amatör tiyatro yapmaya başlamış, lise öğrenimini gerçekleştirdiği Ankara'da okurken ise Meydan Sahnesi'ne girmiştir. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olan Işık, 1972 yılında Devlet Tiyatrosu sanatçısı olmuştur. Onlarca oyun yazıp, sahneye koymuştur. Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği yaptı. 1974 yılında Köşe yazarlığı sırasıyla Resmî Gazete (1973-1995), Yeni Yüzyıl (1995-1998), tekrar Resmî Gazete (1998-2000), Yeni Binyıl (2000) ve Akşam (2000-2002) gazetelerinde çalıştı. Televizyon ekranlarında başrollerini Gülben Ergen ve Haldun Dormen ile paylaştığı "Dadı" adlı diziyle boy göstermiştir. 2005 yılında Kenan Işık Erdoğan Aktaş'la tanışıp 4 Nisan 2005 tarihinde Star Haber'i sundu. 12 Haziran 2005 tarihinde haberi sunmayı bırakan Kenan Işık 20 Ağustos 2005 tarihinde Star Haber'i bıraktı ve tekrar oyuncu oldu.

Sanatçı ayrıca Türk televizyon programları arasında fenomenler arasına giren Kim 500 Bin İster yarışmasının sunuculuğunu yapmış, değişen yeni adı ile Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunuculuğunu yapmaya devam etmiştir. 21 Mart 2014 günü Bilinci kapalı halde hastaneye kaldırılan Işık, ameliyata alındı. Ameliyatın 4 saat sürdüğü, sanatçının hayati tehlikesi bulunduğu belirtildi. Spor sonrasında saunaya giren Işık'ın, sauna sonrasında fenalaşıp dengesini kaybederek, kafasını yere çarptığı öğrenildi. Bu nedenle beyin kanaması geçiren Işık, hemen ameliyata alındı. Tedavisine halen devam edilmektedir.

Kenan Işık Filmleri

1990-Hanımın Çiftliği 
1991-Sızı 
1993-Süper Baba 
1997-Sıcak Saatler
2002-Yeşil Işık

Kenan Işık TV programları

Dadı_(dizi) (2001-2002 tarihleri arasında Show TV ve Star TV'de yayınlanmıştır.)
Kim Beş Yüz Milyar İster? (2000 - 2004 tarihleri arasında Show TV ve Kanal D'de yayınlanmıştır.)
Kim Beş Yüz Bin İster? (2005 - 2007 tarihleri arasında Show TV'de yayınlanmıştır.)
Fikrimin İnce Gülü (2007)
Kim Bir Milyon İster? (2008 tarihinde Star TV'de yayınlanmıştır)
Dünya Bir Oyun Sahnesi (2009 tarihinde atv'de yayınlanmıştır.)
Kelimenin Gücü (2010 - 2011 tarihleri arasında atv'de yayınlanmıştır.)
Kim Milyoner Olmak İster? (2011 - 2014 tarihleri arasında atv'de yayınlanmıştır.)

Kenan Işık'ın yönettiği bazı tiyatro oyunları

Aşk Hastası : Kenan Işık - Ankara Devlet Tiyatrosu - 2012
Ölümsüz Öykü : Karen BlixenKenan Işık - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 2006
İvan İvanoviç Var Mıydı Yok Muydu? : Nazım Hikmet - Bakırköy Belediye Tiyatrosu - 2000
Aşk Hastası : Şeyh Galib - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 1999
Huzur : Ahmet Hamdi Tanpınar - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 1998
Kıyamet Sularında : Civan Canova - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1995
Olmayan Kadın : Kenan Işık - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1994
Abdülcambaz : Turhan Selçuk - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1993
Macbeth : William Shakespeare - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1992
Ahmetlerim : Necati Cumalı - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1990
Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz : Aziz Nesin - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1989 - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1992 - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 2008-2013
Bebek Uykusu : Kenan Işık - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1988 - Bursa Devlet Tiyatrosu - 1991
Matmazel Helsinka : Georgas Astolas - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1987
Afife Jale : Nezihe Araz - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1987 - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1991
Türkmen Düğünü : Ali Yörük - Adana Devlet Tiyatrosu - 1986
Öyle Bir Sevgiki : Loleh Bellon - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1985
Toroslardan Öteye : Orhan Asena - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1984
Bozkır Güzellemesi : Nezihe Araz - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1983
Bir Tavsiye Mektubu : Ephraim Kishon - Bursa Devlet Tiyatrosu - 1973
Strindberg Oyunu : Fredrick Dürrenmatt - Bursa Devlet Tiyatrosu - 1973

Kenan Işık'ın rol aldığı tiyatro oyunları

Bir Sabah Gülerek Uyan : Necati Cumalı - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1985
Üç Kız Kardeş : Anton Çehov - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1982
Kral Lear : William Shakespeare - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1980
O Güzelim Kaymaklı Dondurma Rengi Elbise : Ray Bradbury - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1980
Marıus : Marcel Pagnol - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1975

Kenan Işık'ın yazdığı senaryolar

1991-Yarına Gülümsemek
1991-Anadolu'nun Kadın Erenleri
1992-Taşların Sırrı

Kenan Işık'ın aldığı ödüller

GYTE Türkçe Topluluğu, "Türkçeyi Güzel ve Etkili Kullanma Ödülü"

Onlarca oyun yazıp, sahneye koymuştur. Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği yaptı. 1974 yılında Köşe yazarlığı sırasıyla Resmî Gazete (1973-1995), Yeni Yüzyıl (1995-1998), tekrar Resmî Gazete (1998-2000), Yeni Binyıl (2000) ve Akşam (2000-2002) gazetelerinde çalıştı. Televizyon ekranlarında başrollerini Gülben Ergen ve Haldun Dormen ile paylaştığı "Dadı" adlı diziyle boy göstermiştir. 2005 yılında Kenan Işık Erdoğan Aktaş'la tanışıp 4 Nisan 2005 tarihinde Star Haber'i sundu. 12 Haziran 2005 tarihinde haberi sunmayı bırakan Kenan Işık 20 Ağustos 2005 tarihinde Star Haber'i bıraktı ve tekrar oyuncu oldu. 

Sanatçı ayrıca Türk televizyon programları arasında fenomenler arasına giren Kim 500 Bin İster yarışmasının sunuculuğunu yapmış, değişen yeni adı ile Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunuculuğunu yapmaya devam etmiştir. 21 Mart 2014 günü Bilinci kapalı halde hastaneye kaldırılan Işık, ameliyata alındı. Ameliyatın 4 saat sürdüğü, sanatçının hayati tehlikesi bulunduğu belirtildi. Spor sonrasında saunaya giren Işık'ın, sauna sonrasında fenalaşıp dengesini kaybederek, kafasını yere çarptığı öğrenildi. Bu nedenle beyin kanaması geçiren Işık, hemen ameliyata alındı. Tedavisine halen devam edilmektedir.


 

Yorumlar