Kenan İmirzalıoğlu ücreti ne kadar, bölüm başına ne kadar alıyor?

Kenan İmirzalıoğlu bölüm başına ne kadar alıyor, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasından ne kadar kazanıyor sorularının cevapları merak konusu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Kenan İmirzalıoğlu ücreti ne kadar, bölüm başına?

Kenan İmirzalıoğlu ücreti ne kadar, bölüm başına ne kadar alıyor? ATV'e yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucusu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuktan ne kadar para kazandığı merak konusu oldu. Bizi çok ilgilendirmiyor ancak bazı okuyucularımızın bu yöndeki soruları karşısında çaresiz cevabını araştırmak zorunda kaldık. İşte Kenan İmirzalıoğlu'nun Kim Milyoner Olmak İster'den kazandığı bölüm başı ücret: 

KENAN İMİRZALIOĞLU ÜCRETİ NE KADAR, BÖLÜM BAŞINA NE KADAR ALIYOR?

Kesin olarak emin olmamakla birlikte, Kenan İmirzalıoğlu'nun Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunuculuğundan bölüm başına 250 bin lira aldığı tahmin ediliyor. Bu konuyla ilgili, İmirzalıoğlu henüz yarışmanın sunuculuğuna başlamadn kamuoyunda bazı rakamlar telafuz edilmişti. 

Bilindiği gibi Türkiye'de Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının ilk olarak Kenan Işık sunmaya başlamıştı. Işık'ın başına gelen talihsiz kazanın ardından programı birçok ünlü isim sundu. Son olarak ünlü oyuncu Murat Yıldırım yarışmayı sunuyordu. 

Murat Yıldırım'ın ayrılık haberlerinin gündeme gelmesi ve Kenan İmirzalıoğlu'nun yarışmayı sunmaya başlayacağı haberlerinin çıkmasıyla birlikte alacağı ücretle ilgili de söylentiler dolaşmaya başladı. 

İmirzalıoğlu'nun alacağı ücreti ilk olarak Posta Yazarı Eylem İpek Şafak dillendirmişti.

Şafak'ın iddiasına göre Kenan İmirzalıoğlu'na bölüm başına 250 bin lira teklif edildi. 

Bu da İmirzalıoğlu'nun teklifi kabul ettiği anlamına geliyor.

 

 

Yorumlar