Kemal Doğulu neden yok?

Kemal Doğulu neden yok, sorusu Doya Doya Moda yarışmasını izleyerek ünlü modacıyı göremeyenler tarafından sıkça soruluyor. İşte cevabı:

Google Haberlere Abone ol
Kemal Doğulu neden yok?

Doya Doya Moda yarışmasının dün ve bugünkü bölümünü izleyen seyirciler Kemal Doğulu'nun olmadığını görünce şaşırdı. Yarışmanın 2. Sezon 26 ve 27. Bölümlerinde ünlü Modacı, Kadir Doğulu'nun kardeşi Kemal Doğulu'nun jüri heyetinde olmadığı görüldü. Peki, Kemal Doğulu neden yok? İşte cevabı: 

TV8'de hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda yarışmasının hem jüri üyesi hem de sunuculuğunu Kemal Doğulu yapıyor. Geçen yıl başlayan ilk sezondan sonra bu yıl ikinci sezon hiç ara verilmeden bir sonraki hafta hemen başladı. 

Yarışmanın hiç ara vermeden hemen başlaması nedeniyle jüri heyeti haliyle izin veya tatil yapamadı.

Kemal Doğulu'nun yerine şu anda sunuculuk yapan ünlü oyuncu Seray Sever, Kemal Doğulu'nun neden olmadığını 26. Bölümde açıkladı. 

 

Hiç tatil yapamadan yeni sezona başladıklarını belirten Seray Sever, Kemal Doğulu'nun 2 günlük izin kullandığını ve Çarşamba günü ekranda olacağını açıkladı.

Yani Kemal Doğulu yarın yayınlanması beklenen Doya Doya Moda 28. Bölüm ile yeniden ekranlara dönecek. 

KEMAL DOĞULU KİMDİR?

Doğulu hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

Kemal Doğulu aslen Mersinli'dir.

40 yaşındadır. 

Asıl mesleği kuaförlüktür. 

Kenan Doğulu ile bir akrabalığı yok.

Kadir Doğulu'nun ağabeyidir.

İşte Kemal Doğulu biyografisi: 

Kemal Doğulu 1979 yılında Mersin'de dünyaya geldi. Beş kardeşin en büyüğü olan Kemal Doğulu aynı zamanda ünlü oyuncu Kadir Doğulu'nun ağabeyidir. 

İlk, orta ve lise eğitimini doğup büyüdüğü Mersin'de tamamlayan Kemal Doğulu, daha küçük yaşlarda kuaför çırağı olarak çalışmaya başladı. 

Üniversite eğitimini pazarlama alanında tamamlayan Kemal Doğulu, üniversiteyi bitirdikten sonra da kuaförlük yapmaya devam etti. 

Mesleğini severek ve başarılı bir şekilde icra eden Kemal Doğulu kısa sürede ülkenin tanınan stil uzmanları arasına girdi. Ünlü sanatçıların imaj danışmanlığını yapan Kemal Doğulu, pek çok televizyon yapımında danışmanlık yaptı. 

Son olarak ünlülere hitap eden bir kuaför salonu açan Kemal Doğulu, televizyon kanallarında moda programlarının jüri üyeliği yapmaya başladı.

"İşte Benim Tarzım", "Benim Stilim" gibi yarışmalarda jüri üyesi olan Kemal Doğulu, son olarak TV8 ekranlarında yayınlanan "Doya Doya Moda" yarışmasının hem sunuculuğunu hem de jüri üyeliğini üstlenmiş durumda.

 

Yorumlar