Kekreyemiş tozu nasıl kullanılır? Kullanıcı yorumları

Kekreyemiş tozu nasıl kullanılır, nedir, ne işe yarar, kullanıcı yorumları merak konusu oldu. İşte kekreyemiş tozu hakkında merak edilenler ve kekreyemiş tozu kullanıcı yorumları

Google Haberlere Abone ol
Kekreyemiş tozu kullanıcı yorumları

Yaz aylarının gelmesiyle zayıflamak isteyen bayanlar bitkisel ürün arayışına başladı. Yağ yakıcı ve metobolizma arttırıcı bitkisel ürünlerden olan 'Kekreyemiş Tozu' bunların başında geliyor. Kekereyemiş Tozu nasıl kullanılır, nedir, ne işe yarar, kullanıcı yorumları merak edildi. İşte Kekreyemiş Tozu kullanıcı yorumları.

Doğal metobolizma hızlandırıcı kekreyemiş tozu kullananların yaptığı yorumlar yeni kullanacak kişiler için olduka önemli. Bu yüzden kekreyemiş tozu nedir, ne işe yarar, kekreyemiş kullanıcı yorumlarını sizler için derledik.

Kekreyemiş tozu, zayıflatıcı etkisi için kullanılan doğal ürünlerdendir. içeriğinde yaban mersini bulunan kekreyemiş tozu kilo verdirici özelliği sebebi ile kullanılmaktadır.

Kekreyemiş meyvesinden elde edilen toz, içeriğinde yüksek oranda antioksidan içermektedir. 

Kekreyemiş tozu 1 haftada kaç kilo verdirir?

Kekreyemiş Tozu ile metobolizma hızınıza göre bir haftada 7 ila 10 kiloya kadar verebilirsiniz.

Kekreyemiş tozu ne zaman içilmeli?

Kekreyemiş tozu aç karnına günde 2 kez tüketilebilir.

Kekreyemiş tozu fiyatları

Kekreyemiş tozu fiyatları, 49 TL ile 89 TL arasında değişkenlik gösteriyor.

Kekreyemiş tozu kullanıcı yorumları
Kekreyemiş tozu kullanıcı yorumları

 

Kekreyemişin Faydaları

  • Metobolizmayı hızlandırır
  • Kan basınıcını azaltır ve kan akışını hızlandırır
  • Vücuttaki virüs ve bakterileri yok eder
  • Mide rahatsızlıklarına iyi gelir
  • Kum oluşumunu önler
  • Üst solunum hastalıklarına iyi gelir
  • Metobolizmayı hızlandırır
  • Yağ yakımı sağlar

 

Kekreyemiş Tozu Kullananlar, Kekreyemiş Tozu Kullanıcı Yorumları

Kekreyemiş kullanıcı yorumları

Şikayet Var Kekreyemiş Tozu Kullanıcı Yorumları

Kekreyemiş tozu alıp kullanan ve şikayetvar sitesinde yorumlarını paylaşan kekreyemiş kullanıcı yorumlarını sizler için derledik. İşte Kekreyemiş tozu kullanıcı yorumları:

Sipariş verdim 1 dakika içinde onaylamam için aradılar ama daha sonrasında bilgi almak için 4 farklı numarası aradım açan olmadı bant dinliyorum ha bire. Başka bir numaradan aradım aynı numarayı anında açtılar sordum neden diye yoğunluk diyorlar utanmadan talihsizlik diyorlar. Kargoyu almayacağım dedim kapatıldı telefon. Şimdi aramışlar almamışsınız kargoyu 20 TL iade ücreti ödeyeceksin diyor. Ben kendimi savununca suratıma kapatıldı. Orijinal ürün olduğunu düşünmüyorum zaten. Muhatap bulamıyorsunuz. Tavırları bile küfür eder gibi saygısızlar.

 

200 verip 6'li set sipariş ettim. Kullandım hiçbir işe yaramadı sonra dönüş yapıp şikayet etmek istedim onlara muhatap olacağınız bir telefon numaraları bile yok ki zor güç bir şekilde bir numaraya ulaştım direk yüzüme telefon kapattılar. Sonra insh adreslerinden yazdım beni direk engellediler.

 

Çalışanlar gerçekten müşteriyle öyle bir konuşuyor ki tüm ileride fazladan alma isteğiniz kaçıyor. Bir yakınım önce belki üyelik oluşturuluyordur bilgilerini gir dedi. Girdim anında sipariş verdi. Çalışanlar ise yanlışlıkla girmeseydiniz diye bir tavır ortaya koydu. Daha bir sürü şey yazdı. Gerçekten müşteri saygısı 0!

 

Ürünü bir hafta kullanıp kilo aldığımı fark edince, Kekreyemiş müşteri hizmetlerini aradım, durumu anlattım. İlk hafta normal dediler, siz diğer kutuları da bitirin sonuç alamazsanız tekrar arayın dediler. Ben kullandım değişen bir şey olmadı. Sonrasında ise tam bir ay oldu, arıyorum cevap vermiyorlar.Yazıyorum cevap vermiyorlar. Sosyal medyada ise engellemişler beni. Bu konuda gereğini arz ediyorum.

 Kekreyemiş kullanıcı yorumları

Kekreyemiş şikayet

Kekreyemiş Tozu kullanmayı düşünenler için internet üzerinde yaptığımız araştırma sonucunda ürünü satın alanların yaptığı yukarıdaki yorumlara rastladık. Eğer siz de kekreyemiş tozu kullandıysanız memnuniyetinizi ya da memnuniyetsizliğinizi aşağıdaki yorum kısmından paylaşırsanız. Almayı düşünen kişiler için faydalı olacaktır.

 

Yorumlar

Azade Ben iki aydır kekreyemiş tozunu sabah akşam yemekten yarım saat önce düzenli olarak kullaniyorum bugüne kadar 8 kilo verdim hiç diyet yapmadan kullandım ayrıca ben bu ürünü eczaneden alıyorum İnternet üzerinden siparış vermedim arkadaşlar sizde eczaneden alın derim İnternet ürünlerine pek güvenmiyorum
selda merhaba, ürünü iki kutu kullandım hiç bir etki ve yan etki yaşamadım, üç kutu daha aldım, ancak üçüncü kutuyu kullanmaya başlayınca şiddetli gaz kramp ve ishal sıkıntısı yaşamaya başladım geçici olduğunu düşünüp devam ettim ancak daha da kötüye gitti. bıraktım gün normale dondum ishal gaz ve ağrılarım gitti ne yazık ki içeriğinde ishal veya gaz yapacak bir bitki görünmemesine rağmen ciddi anlamda sağlık sıkıntısı oluşturuyor.
Emine Bir kutu bitirdim faydasını görmedim tersine kabızlık yaptı
osman boztepe kekreyemiş yalanına inanmayın arkadaşlar bunların hepsi sahtekar kullananların cogunda kalp agırısı yapıyo ve zayıflatmayla alakası olmayan bir kandırmaca dikkat edin