"Kazanarak Kayseri'ye dönmek istiyoruz"

- Kayserispor Teknik Direktörü Kutlu: "Osmanlıspor karşılaşması bizim için çok önemli"

Google Haberlere Abone ol
"Kazanarak Kayseri'ye dönmek istiyoruz"


KAYSERİ (AA) - Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Osmanlıspor ile deplasmanda zorlu bir maç yapacaklarını, Kayseri'ye kazanarak dönmek istediklerini söyledi.

Kutlu, Kadir Has Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Osmanlıspor maçı hazırlıklarına yoğun tempoda devam ettiklerini kaydetti.

Osmanlıspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacaklarını dile getiren Kutlu, şöyle devam etti:

"Osmanlıspor karşılaşması bizim için çok önemli. Antalyaspor karşısında hiç beklediğimiz mağlubiyet aldık. Osmanlıspor güçlü bir takım ancak biz de güçlüyüz ve iyi bir ekibiz. Geriye baktığımızda aslında iyi oyunlar ortaya koyuyoruz ancak aldığımız mağlubiyetler de var. Takımımıza, kendimize güveniyoruz. Osmanlıspor maçını iyi bir oyunla kazanarak Kayseri'ye dönmek istiyoruz. Daha önce bunu yaptık. Evimizde Beşiktaş'a mağlup olduktan sonra Gaziantespor maçını kazanmıştık. Temennimiz, aynı şeyi Ankara'da gerçekleştirmek."

Bu arada sarı-kırmızılılar, Osmanlıspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Kadir Has Tesisleri'nde, teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada topla çalıştı. İdmanda, oyuncuların hırslı olduğu gözlendi.

Osmanlıspor ile Kayserispor, 6 Kasım Pazar günü saat 16.00'da Osmanlı Stadı'nda karşı karşıya gelecek.


Yorumlar