Kayserispor'da başkan ve futbolcular öğrencilerle buluştu

- Kayserispor Kulübü Başkanı Bedir: "Hedeflediğimiz noktaya büyük bir hızla gittiğimizi düşünüyoruz. Eğer engellemeler olmazsa şanssızlık yaşamazsak devre arasında yeni yeni hedefleri sizlere müjdelemiş olacağız" - Takım kaptanı Umut: "Üst sıralarda kalıp Avrupa'ya gitmek istiyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Kayserispor'da başkan ve futbolcular öğrencilerle buluştu


KAYSERİ (AA) - Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir ile bazı futbolcular, lise öğrencileriyle söyleşide bir araya geldi.

Kocasinan ilçesinde Ahmet Eren Anadolu Lisesindeki söyleşiye Bedir'in yanı sıra futbolculardan takım kaptanı Umut Bulut ile Asamoah Gyan ve Erkan Kaş katıldı.

Bedir, söyleşide yaptığı konuşmada, Kayserispor'un kimsenin malı olmadığını, 1,5 milyonluk bir kentin takımı olduğunu ifade etti.

Sarı-kırmızılı takımın Kayseri şehrinin en büyük tanıtım aracı olduğunu ve aldıkları başarılı sonuçlarla da kentin adından daha fazla söz ettireceklerini belirten Bedir, "Geçtiğimiz sene çektiğimiz sıkıntıları geride bıraktık. Tekrar gündeme getirmek istemiyorum. İnşallah, bu yıl camia olarak bir yola baş koyduk. Her şeyden evvel Kayseri'ye, Kayserispor'u sevenlere layık olmaya, bu takımın sizlere açılmasına ön ayak olmaya geldik. Bugüne kadar da çalışmalarımızın karşılığını aldık. Hedeflediğimiz noktaya büyük bir hızla gittiğimizi düşünüyoruz. Eğer engellemeler olmazsa şanssızlık yaşamazsak devre arasında yeni yeni hedefleri sizlere müjdelemiş olacağız." şeklinde konuştu.


- Umut: "Avrupa'ya gitmek istiyoruz"


Öğretmenler Günü'nü kutlayarak konuşmasına başlayan Umut Bulut da, bu yıl taraftarların verdiği desteğin takımı mutlu ettiğini, bu desteğe layık olabilmek için maçlara ekstra motivasyonla çıktıklarını belirtti.

Kayserispor'un bu sezon çok iyi bir performans sergilediğini ifade eden Umut, "Ligde çok iyi bir durumdayız. Buraları yakalamışken daha iyisini neden yapmayalım. Üst sıralarda kalıp Avrupa'ya gitmek istiyoruz. Güzel bir ekip olduk, önümüzdeki sezon inşallah buraya Avrupa takımların getiririz." diye konuştu.

Asamoah Gyan, Öğretmenler Günü'nü kutlayarak öğrencilere hayallerinin peşinden gitmelerini söyledi.

Özel bir günde böyle bir etkinliğe katıldığı için son derece mutlu olduğunu dile getiren Gyan, "Burada gördüm ki yüzlerce öğrenci, kulübüyle büyük gurur duyuyor. Bu dünyada her şey mümkün. Bakın Erkan Kaş ve Umut Bulut burada, onlar da sizin gibi öğrenciydi, sizler de onların yerinde olabilirsiniz. Bugün Öğretmenler Günü, siz sıkı çalışın, elinizden gelini yapın, geleceğe net ve temiz bakın, böylelikle hedeflerinize ulaşabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

Kayserispor'da çok ciddi hedeflerinin olduğunu, sakatlıktan kurtulup takıma katkı sağlamak istediğini anlatan Gyan, "Çok iyi çalışıyorum, sahaya dönüp elimden gelenin en iyisini yapacağım. Benimle ilgili beklenti büyük, bunun da farkındayım." diye konuştu.

Erkan Kaş ise ticaret meslek lisesi mezunu olduğunu belirterek, öğrencilere belirledikleri hedef doğrultusunda inanarak ilerlemeleri tavsiyesinde bulundu.

Futbolcular daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtladı, fotoğraf çektirip forma imzaladı.

Yorumlar