Kayıp Ecrin'le ilgili korkunç iddia, 'cinsel tacizde bulundu'

Yaklaşık 11 gün önce Samsun'da kaybolan Ecrin bebekle ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Minik Ecrin'i en son gören kişi olan üvey amcası Özkan Kurnaz'ın çelişkili ifadeleri ortaya çıktı. Kurnaz'ın arayan bir yakınına "Çocuk istismar edilmişse belli olur mu?" dediğini ileri sürüldü.

Google Haberlere Abone ol
Kayıp Ecrin'le ilgili korkunç iddia, 'cinsel tacizde bulundu'

Samsun'da 11 gündür kayıp olan Ecrin bebekle ilgili Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortaya çıkan yeni bilgiler herkesin kanını dondurdu. Ecrin'e amcasının cinsel tacizde bulunduğu iddia ediliyor işte gelişmeler

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında Samsun'un Vezirköprü ilçesinde 11 gündür kayıp olan Ecrin bebeği arama çalışmaları devam ederken ortaya çıkan iddialar herkesi şoke etti. 1.5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ın bir anda kaybolmasının arkasındaki gerekçeler araştırılırken, canlı yayında amca İbrahim Kurnaz dehşet düşüren telefon görüşmesini açıkladı. Ecrin bebek üvey amca Özkan Kurnaz'ın tarafından cinsel tacize mi uğradı? İşte şoke eden iddialar ve Özkan Kurnaz'ın çelişkiler ile dolu açıklamaları.

Samsun'un Vezirköprü ilçesindeki evlerinin önünden 11 gün önce kaybolan Ecrin Kurnaz hakkında Müge Anlı canlı yayında şok bir gelişme yaşandı. Canlı yayında İbrahim Kurnaz, Ecrin Kurnaz'ın üvey amcası tarafından cinsel istismara maruz kaldığını iddia etti. İddialar bununla da kalmadı.

İbrahim Kurnaz, Ecrin bebeğin üvey amcası Özkan Kurnaz'ın, Zeynal adında bir beyefendiye telefonda, "Çocuk istismar edilmişse belli olur mu?" dediğini ileri sürdü. Bahsi geçen Zeynal Bey ise Müge Anlı canlı yayınına bağlanarak, İbrahim Kurnaz'ın sözlerini doğrulayarak Özkan Kurnaz hakkında akıl almaz bilgiler paylaştı.

Zeynal bey " Olayın olduktan bir gün sonra Özkan'ı aradım. Bir gelişme var mı diye sordum Özkan bana da abi bir gelişme yok ama piyangonun nereden vuracağı belli değil dedi. Sonra dedi abi bu olayda taciz edildiği veya tecavüz edildiği kaç gün sonra çıkar dedi bende hemen çıkar dedim. Ses kaydımı İbrahim abi duydu ama ses kaydı şuan yok silindi " açıklamasını yaptı. 

Ayrıca Zeynal Bey, üvey amca Özkan Kurnaz'ın, çocuğun başına bir iş geldiğini düşündüğünü belirten ifadeler kullandığını öne sürdü. Müge Anlı ise bütün bu iddialar sonrası o telefon konuşmalarının peşine düştü.

Özkan Kurnaz ile ilgili iddialar bununla sınırlı değil. Dün canlı yayında Müge Anlı , Özkan Kurnaz'ın bölgedeki yetkililere, "Bu çocuk boğulduysa falan, bir yere gömüldüyse bulunduğunda parmak izi çıkar mı çıkmaz mı?" diye sormuş dediğini açıkladı. Canlı yayında bu açıklamalar da şok etkisi yaptı.

Ecrin bebek öldürüldü mü? Kaçırıldı mı?

Özkan Kurnaz ile babaanne Hacer Hanım'ın açıklamalarının ardından Özkan'ın Ecrin'e bir şey yaptığı, annesi Hacer Hanım'ın da bunu sakladığı düşünüldü. Hacer Hanım ise, asla böyle bir şey olmadığını söyleyerek, iddiaları yalanladı. Hacer hanım canlı yayında sık sık Özkan'a dönerek bildiğin bir şey varsa söyle demesi şüpheleri daha çok arttırdı.

Müge Anlı canlı yayında yaşanan gelişmeler sonrası "Şuan jandarma barajı didik didik arıyor. Şuan jandarma oradaki bütün kuyuları arıyor. Şuan jandarma daha evvel bir şeyle gömüldü diyen köylülerin söyledikleri her yeri arıyor. Mezarlıklara da bakıyor daha önce gömülen yerlere de bakıyor her yere didik didik bakıyor." açıklamalarını yaptı.

Ecrin Kurnaz'ın annesi Sevcan Kurnaz ise bütün bu gelişmeler sonrası sinirlerine hakim olamadı. Özkan Kurnaz'ın ise bütün şüpheleri üzerine çekmiş durumda. Olay ile ilgili soruşturma ve araştırma devam ediyor.

Yorumlar