Kayıp Ecrin olayında akıl almaz iddialar

Günlerdir kayıp olan minik Ecrin'den henüz bir haber alınamazken aileden akıl almaz iddialar gelmeye devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Kayıp Ecrin olayında akıl almaz iddialar

Günlerdir aranan kayıp Ecrin'in babası olarak bilinen ve daha önce hayatını kaybeden Cengin Bey'in annesi Fatma Hanım; "Sevcan, meğer Deniz'in yatağına giriyormuş, bunları gören küçük kardeşi Özkan da dayısına arayarak durumu haber vermiş. Özkan; telefonu açınca dayı karının koynunda ağabeyim var demiş." ifadelerini kullandı. Özkan Kurnaz da bu durumu kabul edip defalarca abisi Deniz Kurnaz ile yengesi Sevcan Kurnaz'ı uyardığını ifade ederek "adamın evinde yiyorsunuz içiyorsunuz kalıyorsunuz insan dayısının hanımına bu gözle bakar mı sizi dayıma söylerim" dediğini anlattı.

Ecrin bebeğin üvey babaannesi Hacer Kurnaz, soruşturma çerçevesinde kan örneği verdi. Hacer Kurnaz, dün verdiği röportajda mutfak camının önünde Özkan ile Ecrin'i gördüğünü itiraf etmişti; Hacer Kurnaz bugünkü röportajında bu söylediklerini inkar ederek hatırlamadığını beyan etti.

Bugünkü yayında üvey amca Özkan Kurnaz'ın ahırda Ecrin'in fotoğrafını çektiği ortaya çıktı. 19 gündür kayıp olan Ecrin Kurnaz'ın ahırda çekilmiş fotoğrafı stüdyodakileri gerdi. Müge Anlı, ağzında sigara ile fotoğrafı olan Ecrin'in fotoğrafını Özkan'ın çektiğini öğrenince çok sinirlendi, Özkan ise şaka maksatlı fotoğrafı çektiğini ifade etti.

Olayların ortasındaki Özkan Kurnaz; bugünkü canlı yayında da "Müge Hanım sizden bir şey rica ediyorum; annem de doğruları anlatsın Sevcan da doğruları anlatsın." ifadelerini kullandı.

Özkan Kurnaz, abisi Deniz Kurnaz hakkında yeni bir iddia ortaya attı. Müge Hanım size ses kaydı dinleteceğim, diyen Özkan; "Benim aldığım bilgilere göre bunların evlerine silahlı adamlar gelmiş, Deniz'in sadece bir kişiye değil 2-3 farklı kişiye 30 bin-40 bin TL borcu varmış." diyerek herkesi şok etti!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının muhabiri Gökhan Bey'in edindiği bilgiye göre Deniz Kurnaz daha önce silah kaçakçılığı operasyonundan gözaltına da alınmış!

Yorumlar