Kardeşlerim oyuncuları kim, isimleri nelerdir, resimli isim listesi?

Kardeşlerim oyuncuları kim yeni gelenler, gidenler, kimler var kadroda, isimleri nedir? Yeni katılan karakterler, Leyla, Araf kimdir, kim oynuyor? Daha önce kimler ayrıldı? Oyuncu kodrasına yeni katılan oyuncuların biygografileri... Dizide geçen sezon olup bu sezon olmayanlar merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Kardeşlerim oyuncuları kim, isimleri nelerdir?

Kardeşlerim oyuncuları kim yeni gelenler, diziden ayrılarak gidenler kim, diziye yeni katılanlarn dahil oyuncu kadroda kimler var, isimleri nedir?

ATV'de yayınlanan Kardeşlerim dizisinin oyuncu kadrosunda yer alanlar, yeni gelenler, eskileri veya gidenler seyircinin özellikle de genç seyircileri tarafından merakla takip ediliyor.

KARDEŞLERİM OYUNCULARI KİM, İSİMLERİ NELERDİR, RESİMLİ İSİM LİSTESİ?

Bilindiği üzere dizinin ilk bölümlerinden sonra önemli oyuncuları ayrılmak durumunda kaldı. Hatta dizinin başrol oyuncularından biri de diziden ayrılanlar arasındaydı.

Kardeşlerim oyuncuları kim yeni gelenler, Leyla, Araf kim, kimler var kadroda, isimleri nedir?
Kardeşlerim yeni karakterlerden Leyla

 

Dizi ayrılıklara rağmen yoluna devam etti. Gençlerin beğenerek takip ettiği dizide sırlı ve gizemli olaylar birbirini takip ediyor, her yeni bölümü daha da heyecanla bekletiyor. 

NG Medya tarafından ATV için yapılan dizi 20 Şubat 2021 tarihi itibariyle her Cumartesi akşamları kanalda yayınlanmıştı. 

Kardeşlerim oyuncuları kim yeni gelenler, gidenler, kimler var kadroda, isimleri nedir?
Kardeşlerim oyuncuları kim yeni gelenler, gidenler, kimler var kadroda, isimleri nedir?

 

Yönetmenliğini Serkan Birinci'nin yaptığı, Senaryosunu Gül Abus Semerci'nin yazdığı Kardeşlerim dizisinin başrol oyuncuları Celil Nalçakan, Sevin Atasoy ve Cüneyt Mete'nin de olduğu birçok isimden oluşuyor.

Dizi hayatın bütün olumsuzluklarına rağmen yaşama tutunmaya çalışan, ayakta kalmak için direnen dört kardeşin hayat hikayesini konu alıyor. Tabii ki onların etrafında yaşanan olaylar da dizinin senaryosunu zenginleştiriyor. 

Aslında dizinin yönetmen ve senaryo kısımları birer ekipten oluşuyor. Örneğin yönetmen ve yapım ekibinde Serkan Birinci, Nazlı Heptürk, Uğur Türkmen ve Gökhan Erkal yer alıyor. x

Senaryo ekibinde ise Gül Abus Semerci, Melis Veziroğlu Yılmaz ve Mert Meriçli' bulunuyor.

KARDEŞLERİM NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kardeşlerim dizisinin nerede çekildiği ise en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Dizi, İstanbul'un çeşitli bölgelerinde, özelllikle Fatih ilçesinde çekilmektedir. Dizideki mekanlardan biri olan Ataman Koleji için Eyüpsultan'daki Özel Kemerburgaz Bilim Okulu kullanılmaktadır.

KARDEŞLERİM YENİ OYUNCULARI KİMLER?

Kardeşlerim dizisinin oyuncu kadrosunda değişen isimler yer almaktadır. 

Kardeşlerim dizisinin yeni oyuncuları daha doğrusu karakterleri arasında Leyla var. Leyla, Tolga'nın kardeşi olarak diziye dahil oluyor. 

Peki, Kardeşlerim Leyla kim? 

Kardeşlerim Leyla karakterini Nazlı Çetin canlandırıyor. Peki, Nazlı Çetin kim?

Nalı Çetin 29 Nisan 2000 tarihinde İstanbul'da doğdu. Akademik kariyerini Bahçeşehir Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünde tamamladı.

Caption

 

2019 yılında düzenlenen Miss Turkey 2019 Güzellik yarışmasında finale kalan isimler arasında yer aldı. Oyunculuk kariyerine reklam filmleri ile başlayan oyuncu Şeref Sözü ve Mucize Doktor gibi yapımlarda yer aldı.

KARDEŞLERİM YENİ OYUNCU AHMET KİMDİR?

Kardeşlerim dizisine yeni katılan oyunculardan biri de Ahmet oluyor. Ahmet daha önceki sezonda Sevgi teyze tarafından sık sık anılan bir karakterdir. Ömer'in babası olarak diziye katılım sağlayacak. Peki, Ahmet karakterini canlandıran oyuncu kimdir? 

İşte Kardeşlerim Ahmet karakterini canlandıran oyuncu: 

Ahmet karakterini Kaan Çakır oynuyor. Ahmet Çakır kimdir?

AHMET ÇAKIR KİMDİR?

Yunanistan Gümülcine'li muhacır bir ailenin ikinci çocuğu olarak 1 Şubat 1977'de İstanbul, Bakırköy'de dünyaya geldi. Yeşilköy Hamdullah Tanrıöven ilköğretim okulunun ardından Bilge Kaan Koleji'nde orta ve lise öğrenimini tamamladı. Tiyatroya ilgisi lise yıllarında başlayan oyuncu, okul yıllarında başta Grease müzikali olmak üzere birçok tiyatro oyununda rol aldı.

1999 yılında üniversiteden mezun oldu ve bu kez Bir İstanbul Masalı ile seyirci karşısındaydı. Yine aynı yıl Zeki Ökten'in yönetmenliğini yaptığı ilk sinema filmi Güle Güle ile beyazperdedeydi.

Kardeşlerim oyuncuları kim yeni gelenler, Leyla, Araf kim, kimler var kadroda, isimleri nedir?
Kardeşlerim oyuncuları kim yeni gelenler, Leyla, Araf kim, kimler var kadroda, isimleri nedir?

 

Sevilen oyuncu Bodrum Masalı, Benim Adım Melek gibi dizilerde yer alan oyuncu bu sezon ATV'nin reyting rekortmeni dizisinde!

Dizinin şu anda kadrosunda yer alan isimler şöyle: 

(Karakter - Gerçek Adı)

Akif - Celil Nalçakan

Orhan - Cüneyt Mete

Şengül - Fadik Sevin Atasoy

Suzan - Ahu Yağtu

Nebahat - Simge Selçuk

Ömer - Yiğit Koçak

Asiye - Su Burcu Yazgı Coşkun

Emel - Aylin Akpınar

Doruk - Onur Seyit Yaran

Oğulcan - Cihan Şimşek

Aybike - Melis Minkari

Berk - Recep Usta

İnci - Seda Kırımlıoğlu

KARDEŞLERİM YENİ GELEN OYUNCULAR

Kardeşlerim dizisine yeni gelen oyunculardan bazıları şöyle:

Leyla - Nazlı Çetin

Ahmet - Kaan Çakır

Afra- Ecem Sena Bayır

Yasmin Yılmaz (Sevgi Teyzenin torunları) - Atakan Özkaya

Sarp Yılmaz (Sevgi Teyzenin torunları)  - Eylül Lize Kandemir

KARDEŞLERİM AYRILAN OYUNCULAR:

Kardeşlerim dizisinden ayrılan oyunculardan bazıları şöyle:

Kadir - Halit Özgür Sarı

Ayşe - Çağla Şimşek

Melisa - 

Harika - 

Kaan - 

Resul - 

 

 


 

Yorumlar