Kardeşlerim Aybike diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim Aybike'si Melis Minkari diziden ayrılıyor mu?

Aybike Kardeşlerim dizisinden ayrıldı mı sorusu son bölümde yaşananlar ile birlikte merakla soruluyor. Kardeşlerim dizisinin son bölümünde seyirciyi şok eden bir sahne yaşanmıştı. Aybike ve Ömer yoğun bakım alınmıştı. Yoğun bakım sahneleri Aybike hayranlarını üzen görüntüler içeriyordu.

Google Haberlere Abone ol
Kardeşlerim Aybike diziden ayrıldı mı? Melis

Aybike diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim kim öldü? Kardeşlerim kim ayrıldı? Diziden ayrılan birileri mi var soruları son sahneyle birlikte merakla sorulmaya başladı.

Asiye eve geldiğinde kardeşlerin ve arkadaşların birçoğunu yerde hareketsiz yatarken görüyor. 

Yerde hareketsiz yatanlar arasında Ömer de bulunuyor.

Asiye Ömer'in başına giderek, "Ömer ne oldu" şeklinde soruyor ancak hareketsiz halde yerde yatan Ömer'den cevap alamıyor.

KARDEŞLERİM AYBİKE DİZİDEN AYRILDI MI?

Aybike'nin diziden ayrılması konusunda şu ana kadar ne yapımcıdan ne de oyuncudan hiçbir spoiler verilmedi. Dolayısıyla ne olacağını ancak ileriki bölümde görebileceğiz. Dizinin son bölümünde Aybike ile ilgili flashback yapılması ise "kesin olarak ayrıldı" yorumlarına neden oldu.

KARDEŞLERİM KİM ÖLDÜ, KİM AYRILDI?

Son sahneyi gören herkes, "Diziden toplu bir tasfiye mi söz konusu" yorumları yapmaya başladı.

Diziyi izleyen bazı seyirciler de, "Gençlere sohbet muhabbetli ders çalışma sahne yazım aşamasında senaristin oruçtan tansiyonu düşmüş, kalkıp tuzlu ayran içemeyeceği için de ruh halini bu şekilde yansıtmayı uygun bulmuş olarak yorumladım sahneyi." şeklinde yorumlarda bulundu.

İşte o sahnelerden biri:

 

Yorumlar