Karantinadaki sunucunun durumu ağırlaştı

Gezi programı sunucusu Burak Akkul'un karantinadayken durumunun bir anda fenalaştığı ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Karantinadaki sunucunun durumu ağırlaştı

Koronavirüs kaptığı gerekçesiyle karantina altına alınan gezi programı sunucusu Burak Akkul, fenalaştığı için yoğun bakıma kaldırıldı.

Akrabaları tarafından yapılan açıklamada Akkul'un durumunun ciddiyetini koruduğu gerekli tedavilerin yapıldığı belirtildi.

Öte yandan sosyal medya üzerinden çıkan, "Burak Akkul öldü" şeklindeki haberlere de tepki gösteren aile, herkesten biraz daha hassas olmasını istedi.

48 yaşındaki Burak Akkul ile birlikte gezi programı yapan eşi Seda Akkul ise konuyla ilgili yaptığı bir açıklamada herkesten dikkatli olmalarını rica etti.

Öte yandan Seda Akkul'un ağabeyi Burak Akkul'un durumu hakkında gelinen noktayla ilgili bir açıklama yaptı.

İşte Burak Akkul'un kayınbiraderi Hüseyin Arslan'ın yaptığı o açıklama: "Okuduğu haberler ve duygusal kişiliği mücadelesinde yorucu bir hal aldı. Bu nedenle ilaç verilmek suretiyle uyku halinde tedavisine devam ediliyor. Bugün akşam saatlerinde hastaneye giderek doktoruyla görüştüm ve ellerinden gelen en iyi şekilde Burak'la ilgilendikleri bilgisini aldım. Bununla beraber hepinizden bir ricam, bir itirazım var. Bu gibi 'Burak Akkul vefat etti, Burak öldü' gibi kesin ifadeler tamamen vicdandan yoksun, acımasız bir şekilde bizleri, ailesini ve sevenlerini dehşete düşürüyor. Hatta 'Burak öldü mü?' diye sorduğunuzda bile, biz hemen, tekrar hastaneye nasıl ulaşır bu bilgiyi nasıl teyit ederiz diye, korkuyor panikliyoruz. Seda, koronavirüs etkisinden kurtulmak üzereydi, çok güçlüydü, ayaktaydı, her zaman öyledir dağ gibi kardeşim. Dün gece tüm gece uyuyamamış ağlamış, inanın çok az ağlar. Bünyesi zayıflamış, zaten bir lokma yiyemiyor günlerdir, bugün ne ateş, ne baş ağrısı, sürekli sinir krizi halinde ağladığı ve kustuğu için eşinin yanında karantinaya alındı."

Burak Akkul'un hangi hastanede tedavi gördüğü ise açıklanmadı.

Yorumlar