Karaman'daki cinayette son durum

Karaman'da 2 kişiyi öldüren, 1 kişiyi yaraladığı öne sürülen şüpheli adliyeye sevk edildi

Google Haberlere Abone ol
Karaman'daki cinayette son durum

Karaman'da tartıştığı 2 kişiyi silahla öldürdüğü, 1 kişiyi de ağır yaraladığı iddia edilen şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Polis ekipleri tarafından yakalan A.S'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüpheli A.S'nin emniyette verdiği ifadesinde, öldürdüğü Aydın Çaltı (36), Veli Ulushan ve yaraladığı Ali Atakan Y. (20) ile aralarında alacak meselesi olduğunu ileri sürdü.

A.S. ifadesinde, "Aydın ve Veli'yi alkol almak için davet ettim. Kiralık araçla Urgan Mahallesi'nde bulunan taş ocakları mevkisine gittik. Orada alkol aldıktan sonra belimdeki tabancayı çıkarıp Aydın'ın ve Veli'nin başına ateş ederek öldürdüm. Daha sonra olay yerinden ayrılıp şehir merkezine döndüm. Telefonla Ali Atakan Y'yi arayarak Alpaslan Türkeş Parkı'na çağırdım. Onu da aynı tabancayla göğsünden vurarak kaçtım." dedi.

Katil zanlısının ifadesinde, polise yakalanmaması halinde 3 kişiyi daha vuracağını söylediği öğrenildi.

Şüpheli emniyetteki sorgusunun ardından cinayetin işlendiği bölgenin sorumluluk bölgesi olması nedeniyle jandarmaya teslim edildi.

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan şüpheli, adliyeye sevk edildi.

- Olay

A.S, dün Ahi Osman Mahallesi Alparslan Türkeş Parkı'nda tartıştığı Ali Atakan Y'yi silahla yaralamış, yakalanınca Aydın Çaltı (36) ve Veli Ulushan'ı (35) da öldürdüğünü söylemiş, bunun üzerine A.S'nin tarif ettiği bölgeye giden polis ekipleri Çaltı ile Ulushan'ın cesetlerini bulmuştu.

Yorumlar