Karabük'te yarın 14 Şubat 2020 Cuma okullar tatil mi

Karabük'te 14 Şubat 2020 Cuma günü okullar tatil mi değil mi diye merak eden vatandaşlar, resmi kurumlardan gelecek açıklamayı bekliyor.

Google Haberlere Abone ol
Karabük'te yarın 14 Şubat 2020 okullar tatil mi

Karabük'te etkili olan yoğun kar yağışının 14 Şubat 2020 Cuma günü de devam edeceği tahmin ediliyor. Bu nedenle Karabük'te yarın okullar tatil mi diye merak ediliyor.

Karabük'te okulların tatil edilip edilmeyeceği henüz belli değilken, vatandaşlar bu konuyla ilgili valilikten gelecek açıklamayı bekliyor.

VALİLİK 13 ŞUBAT İÇİN TATİL KARARI ALMIŞTI

Karabük'te gece saatlerinden itibaren etkisini artıran kar yağışı nedeniyle eğitime merkez ve Safranbolu ilçesinde 1 gün ara verildi. Karabük Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle merkez ve Safranbolu ilçesinde, ilk ve orta dereceli okulların, bugün tatil edildiği bildirildi. Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personelden hamile ve engelli olanların da bir gün süreyle idari izinli sayılacağı kaydedildi.

10 ŞUBAT TATİL EDİLMİŞTİ

Karabük Valiliği konuyla ilgili "İlimizde devam eden kar yağışı nedeniyle oluşabilecek don ve buzlanma tehlikesine karşı Merkez ilçe ve tüm ilçelerimizdeki okul öncesi, ilk, orta ve liselerde 10.02.2020 Pazartesi günü eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir." açıklamasında bulunmuş ve 10 Şubat'ı tatil ilan etmiş ancak 13 Şubat için bir açıklama yapmamıştır.

 

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Bölge genelinin çok bulutlu ve kar yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir.İç kesimlerde buzlanma ve don olayı beklenmektedir.

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altında seyretmeye devam etmesi beklenmektedir.

Rüzgarın batı ve kuzeybatılı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi beklenmektedir.

Yorumlar

berfin elif çakıroğlu okula gidicem diye kayan arabalar tarafından çarpılmak istemiyorum sayın valim çarşambada tatil olsun -NFKMTAL
yonca tatil olsun sayın valim
lale tatil istiyoruzzz
abcde lütfen tatil verin sayın valim
mfcmdmds sayıınnn valimmm donuyoruz 12 şubat çarşamba gününe tatil bekliyoruz allah rızası için ya karlı gösteriyor hava durumu