Kar İstanbul'un sınırına dayandı, akşam saatlerinde etkisini arttıracak

Kırklareli'nin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı 15 santimetreye ulaşırken kar yağışının akşam saatlerinde İstanbul'a ulaşması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Kar İstanbul'un sınırına dayandı, akşam saatlerinde etkisini arttıracak

Kırklareli'nin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı yer yer 15 santimetre kalınlığa ulaştı. Kırklareli'nde etkili olan kar yağışının ardından İstanbul için uyarıda bulunan meteolojiden yapılan açıklamaya göre, akşam saatlerinde etkisini artırması beklenen kar yağışının İstanbul'u da etki altına alması bekleniyor.

KIRKLARELİ'NDE ETKİLİ OLUYOR

Balkanlar'dan gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına giren Kırklareli'nde özellikle yüksek kesimlerde ulaşım olumsuz yönde etkilenirken önceki gün başlayan kar, tipiyle birlikte şiddetini arttırdı. Dünden bu yanan etkisini sürdüren kar yağışının ardından Demirköy ilçesinin Mahyatepe mevkisinde kar kalınlığı 15 santimetreye ulaştı.

ARAÇLAR YOLLARDA MAHSUR KALDI

Bulgaristan'a ulaşımın sağlandığı kara yolunda biriken kar ve buzlanma nedeniyle bazı araçlar yolda mahsur kaldı. Bazı araç sürücüler zincir takarak ilerlerken bölgede meydana gelen 3 trafik kazasında maddi hasar oluştu. Zaman zaman tipi nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor.

EKİPLER ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR

Karayolları ve İl Özel İdaresi ekipleri, yağışın etkili olduğu bölgelerde çalışma yapıyor.

Yorumlar