Bu hafta diziler yok mu, diziler neden yok, 14 Ocak ne zaman başlıyor?

Bu hafta diziler yok mu, diziler neden yok, ne zaman başlıyor? Ekranların sevilen bazı dizileri yeni yılın ilk haftasında yayınlanmayacak. Kanalların reklam anlaşması imzalayacağı için yayınlamayacak olan dizilerin 14 Ocak 2022 Cuma tarihinden itibaren yeniden ekranlara geleceği öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Bu hafta diziler yok mu, diziler neden yok 14 Ocak

Bu hafta diziler yok mu, diziler neden yok, ne zaman başlıyor? Tüm dünyada merakla beklenen bazı Türk dizileri yeni yılından ilk haftası ekranlara gelmeyecek. Özellikler ekranların en çok sevilen Masumlar Apartmanı, Teşkilat, Camdaki Kız, Kuruluş Osman, Bir Zamanlar Çukurova, Kardeşlerim gibi dizilerinin bir hafta yayınlanmayacağını öğrenecek olan diziseverler üzelecek. Bu hafta diziler yok mu, diziler neden yok, ne zaman başlıyor? 

Sevilen dizilerin yeni bölümleri yılbaşı haftasında yayınlanmayacağı ve 1 Ocak itibariyle tatile girdi. 

Diziseverler bu habere üzülsede reklam anlaşmalarının bitmesinin ardından dizilerin yeni bölümlerinin 17 Ocak 2022'den itibaren yayınlanmaya başlayacaktı ancak başlamadı. Dizilerin ocak ayı sonuna doğru başlaması bekleniyor.

TEKRARLARI EKRANA GELECEK

Televizyon kanalları her yeni yılla birlikte reklam anlaşmaları imzaladığı için dizilere ara veriyor. Buna göre, yeni yıla girdiğmiz Ocak'ın ayının ilk haftasında sevilen dizilerin yeni bölümleri ekrana gelmeyecek tekrar bölümleri yayınlacak.

Buna göre, dünyada da oldukça sevile ve ilgiyle takip edilen Show TV'nin fenomen dizisi Masumlar Apartmanı, Teşkilat, Camdaki Kız, Kuruluş Osman, Bir Zamanlar Çukurova, Kardeşlerim yılbaşı haftasında ara verecek.

Sevilen diziler, bir haftalık aranın ardından yeni bölümleriyle ekranda olacak.


 

Yorumlar