Kanal 7 Sakarya Fırat neden yok?

Kanal 7'de tekrar bölümleri yayınlanan Sakarya Fırat dizisi son bir haftadır yayınlanmıyor. Dizi ilk olarak TRT 1'de yayınlanmıştı. Döneminde en çok izlenenler arasında yer alan Sakarya Fırat şimdilerde Kanal 7'de tekrar bölümleriyle ekrana geliyordu.

Google Haberlere Abone ol
Kanal 7 Sakarya Fırat neden yok?

Kanal 7 Sakarya Fırat dizisi neden yok, ayınlanmıyor, diziye ara mı verildi yoksa tamamen yayından kaldırıldı mı soruları dizinin hayranları tarafından merakla soruluyor. Daha önce TRT 1 için Osman Sınav tarafından yapılan dizinin tekrar bölümleri Kanal 7'de yayınlanıyordu. Kanal 7'de kendi orijinal yapımlarına ağırlık verme kararı alınca tekrar dizilerinin akıbeti de olumsuz etkilendi.

SAKARYA FIRAT NEDEN YOK?

Kanal 7'de tekrar bölümleri yayınlanan "Sakarya Fırat" dizisi son birkaç gündür yayınlanmıyor. Diziyi akşam kendi saatinde yayında göremeyen seyirci merakla sebebini araştırıyor. 

Sakarya Fırat dizisi, kanal yönetimi tarafından alınan karar sonucu artık yayınlanmayacak. Onun yerine yeni çekilen "Esaret" dizisi bundan sonra yayınlanacak. 

Sakarya Fırat, Sinegraf imzalı, yapımcılığını Osman Sınav'ın üstlendiği, 16 Aralık 2009 tarihinde TRT 1'de yayımlanmaya başlamıştı.

Sakarya Fırat, askeri, aksiyon, savaş ve dram türünde bir diziydi.

Çekimleri, Isparta'nın Atabey ilçesinde yapılmıştır, Toplam 4 sezondan oluşan dizi, 12 Haziran 2013 tarihinde yayımlanan 151. bölümüyle final yaparak sona erdi.

Uzman Jandarma Osman Kanat, Şırnak'ta Çeliktepe Jandarma Karakolu'nda görevli, keskin nişancı, Uzman Jandarma II. Kademeli Çavuş'tur.

Arkadaşı ve devresi Uzman Jandarma Cemil ile düzenlediği bir operasyon PKK terör örgütünü kızdırır ve PKK'lı terörist Necla, intikam almak için karakola saldırır.

Çeliktepe Jandarma Karakolu, bu baskından sonra Küpeli Necla'nın ve arkadaşları Bakır ile Miro'nun adamlarına karşı ölümüne bir savaşa girerler.

 

 

Yorumlar