Kalp Yarası Yaman kimdir?

Kalp Yarası Yaman kimdir, nerelidir, gerçek adı nedir, kaç yaşında daha önce hangi dizilerde oynadı? Kalp Yarası dizisinde başrol karakterden sonra öne çıkan oyuncu olan Yaman karakterini kim canlandırıyor?

Google Haberlere Abone ol
Kalp Yarası Yaman kimdir?

Kalp Yarası Yaman kimdir, gerçek adı nedir, nerelidir, kaç yaşında, daha önce hangi dizilerde oynadı? Kalp Yarası dizisinde Ferit'in en yakın arkadaşı, dostu, sırdaşı olarak bilinen Yaman ona hayatının şokunu yaşatıyor. Dizide dikkat çeken karakterlerden biri olan Yaman'ın kim tarafından canlandırıldığı merak ediliyor. Kalp Yarası Yaman kim oynuyor? İşte detaylar: 

Kalp Yarası Yaman kimdir?
Kalp Yarası Yaman

 

Kalp Yarası dizisinde Yaman Öztürk karakteri, Ferit karakterinin en yakın arkadaşı, can dostu, sırdaşı, yol arkadaşıdır. Ancak, Ferit sevdiği kızla evlenmek üzereyken Yaman'dan hayatının ihanetini görüyor. Çünkü Yaman, onun sevdiği kızla yasak ilişki yaşıyormuş. Bunu öğrenen Ferit küplere biner, kendine bir türlü yediremez. Arkadaşının bunu nasıl kendisine yaptığını sorgular ama cevabını bir türlü bulamaz. Cevabını yine de Yaman'dan öğrenir. Yaman, çocukluğundan beri, Ferit'in yanında yanaşmanın ya da kahyanın oğlu olarak bulunmanın verdiği eziklik nedeniyle böyle bir şey yaptığını sonunda itiraf eder. Ancak bu durum Ferity'i daha çok kızdırır. 

Peki, Yaman karakterini canlandıran oyuncu kimdir? Kalp Yarası dizisinde Yaman Öztürk karakterini Toprak Can Adıgüzel canlandırıyor. Peki, Toprak Can Adıgüzel kimdir? İşte biyografisi: 

Toprak Can Adıgüzel, 26 Ocak 1992 tarihinde İzmir’de doğdu.

Kalp Yarası Yaman kimdir?
Kalp Yarası Yaman

 

Adıgüzel öğrencilik hayatı boyunca çeşitli tiyatro oyunları ile sahne almaya ve müzikle ilgilenmeye başlamış.

2012 yılında İstanbul'a taşınan Adıgüzel, yüksek öğretim eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Drama ve Oyunculuk Bölümü’nde tamamlamış.

‘Benim Adım Feuerbach’ isimli tiyatro oyunla sahne almaya başlayan genç oyuncu 2019 yılında da Toy İstanbul’da ‘Yak Bunu’ isimli oyunda yer almıştır.

Toprak Can Adıgüzel ilk olarak, Fox Tv ekranlarında yer alan Kadın adlı dizinin final bölümündeki İsmail karakteri ile de adını duyurmuştur.

Son olarak Adıgüzel, Show Tv ekranlarının sevilen dizisi ‘Alev Alev’ de Ali karakterini oynadı. Şimdilerde ise ATV ekranlarının yeni dizisi Kalp Yarası’nda Yaman rolüyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kalp Yarası nerede çekiliyor öğrenmek için bu yazıyı okuyun.


 

Yorumlar