Kalp atışı hangi hastanede çekildi?

Show Tv ekranlarında yayınlanan kalp atışı dizisi hangi hastanede çekildi merak konusu oldu. Peki kalp atışı hangi hastanede çekildi, işte detaylar...

Google Haberlere Abone ol

Show Tv ekralarında yayınlanan 'KalpAtışı' dizisi hangi hastanede çekildi, izleyenler tarafından merak edildi. MF Yapım'ın çektiği Kalp Atışı dizisi Show Tv gündüz kuşağında yeniden yayınlanmaya başladı. Dizi güzeller güzeli Eylül ve öğretmen Ali Asaf'ın saf ve temiz aşkını konu alıyor.

Kalp Atışı dizisi başrollerinde, Öykü Karayel ve Gökhan Alkan’ın bulunuyor. Hastane ve doktorlar çevresinde geçen hikayede asıl tema 'AŞK'.

Kalp Atışı Oyuncu Kadrosu

Hakan Gerçek,

Ege Kökenli,

Ali Burak Ceylan,

Fatih Dönmez,

Vedat Erincin,

Başay Okay,

Burcu Türünz

Rüçhan Çalışkur

Kalp Atışı dizisi 'Doctors' isimli Kore dizisinden uyarlanarak Türkiye'de gösterime girdi. Dizinin ilk bölümlerde Marmaris'te çekimleri yapıldı. Daha sonra çekimler İstanbul'da devam etti.

Yönetmen koltuğunda, Yusuf Pirhasan tarafından yapılıyor. Dizinin senaryosunda Eda Tezcan, Makbule Kosif, Melis Veziroğlu Yılmaz, Zafer Özer Çetinel, Gülsev Karagöz, Eda Tezcan gibi güçlü isimlere yer veriliyor.

Kalp Atışı Dizisi Konusu

Ege’nin küçük bir kasabasında başlayan hikâye, İstanbul’un en ünlü hastanesinde yaşanan olaylarla devam ediyor.

Dizinin asıl kızı Eylül başarılı bir beyin cerrahı. Hastanede başına gelen bir olay onu çocukluk anılarına götürüyor. Geçmişden bugüne hayatının hikayesi başarılı bir kurgu ile ekranlara taşınıyor. 

Eylül’ün öğretmeni olan Ali Asaf ve Eylül yıllar sonra aynı hastanede karşılaşıyorlar ve büyük aşk başlıyor. Hem hasta ve doktor ilişkilerini hem de aşk ilişkilerini konu alan Kalp Atışı dizisi daha ilk bölümünde oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

Kalp atışı hangi hastanede çekiliyor?

Dizinin ilk bölümleri Marmaris'te küçük bir kasabada çekiliyor. Daha sonra öğretmenin bulunduğu yerin çekimleri İstanbul'da Akyazı Lisesi. 

Kalp Atışı hangi Hastanede çekiliyor? Dizinin çekildiği hastane ise kasaba hastanesinde ilk karşılaştıkları hastane Ahu Hastanesi. 

İstanbul'daki çekimlerin yapıldığı hastane ise Liv Hospital.

Yorumlar