Kalk Gidelim'in Berkcan'ı silahlı saldırıya uğradı

Kalk Gidelim dizisinde Berkcan karakterini canlandıran oyuncu silahlı saldırıya uğradı.

Google Haberlere Abone ol
Kalk Gidelim'in Berkcan'ı silahlı saldırıya uğradı

TRT 1'de yayınlanan Kalk Gidelim dizisinde Berkcan karakterini canlandıran oyuncu Onur Seyit Yaran arkadaşı tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Oyuncu ve 2016 Best Model Türkiye birincisi Onur Seyit Yaran, arkadaşı tarafından silahla vuruldu. Hastaneye kaldırılan oyuncunun vurulma anı ise kameralara yansıdı.

İstanbul Şişli’de dün akşam meydana gelen olay şöyle gelişti:

Son olarak ‘Kalk Gidelim’ dizisinde rol alan Onur Seyit Yaran ile iki arkadaşı arasında sokakta yürüdükleri sırada tartışma çıktı. Tartışmanın ardından üçlü arasında çıkan kavgada arkadaşı Yaran’a doğru ateş etti.

Silahtan çıkan kurşun, oyuncunun omzuna isabet etti. Silahlı saldırgan olay yerinden kaçarken Onur Seyit Yaran düşerek yere yığıldı.

Hastaneye kaldırılan Yaran’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

ONUR SEYİT YARAN KİMDİR?

Manken, dizi oyuncusu. 1996 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Haliç Üniversitesi Spor Akademisi mezunudur. İngilizce ve Almanca bilmektedir.Fitness ile ilgilenen Onur Seyit Yaran milli bir satranç oyuncusu olup 8 yıl kadar lisanslı futbol oynamıştır.

2016 Best Model Türkiye ve Best Model of The World birincisi Onur Seyit Yaran, oyunculuğa ilk adımını attığı Kalk Gidelim dizisinde Canberk Dal rolündedir. 20'li yaşlarında. Mustafa Ali ve Nurcan'ın oğludur. Yakışıklı babasının sayesinde zengin bir hayat sürmeye alışmış, yokluk nedir bilmeyen, güzel kızlarla gönül eğlendiren, çapkın, pahalı arabalarla gezen, özel üniversitede okuyan ama okulun yolunu bilmeyen, sürekli espri yapmak gereği hisseden, şeytan tüylü, çok zeki ama çok sorumsuz, aylak bir 'dalgacı Mahmut'tur.

Yorumlar