Kalk Gidelim İsmail Sırtbaş kimdir?

TRT 1'de yayınlanan Kalk Gidelim dizisinin yeni sezon karakterlerinden İsmail Sırtbaş kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Kalk Gidelim İsmail Sırtbaş kimdir?

Kalk Gidelim'in yeni sezonunda diziye dahil olan isimlerden biri de İsmail Sırtbaş karakteri oldu. 

Zengin ve varlıklı bir iş adamı olan İsmail Sırtbaş, sorunlu bir kız çocuğu sahibidir. Kasabada maden ocağı açmak istemektedir; ancak kabalılar buna müsaade etmemektedir. Hayatındaki tek varlığı olan kızı için yaşayan İsmail Sırtbaş, kızının kasaba halkıyla kaynaşması sonrasında fikrinden vazgeçer. Kasabalılarla karşı karşıya gelmemek için maden fikrinden vazgeçme kararı alır. 

Peki, İsmail Sırtbaş kimdir? Gerçekte adı nedir? 

Kalk Gidelim dizisinde İsmail Sırtbaş (Dizide Sırfbaş olarak geçiyor ancak seyirci Sırtbaş olarak biliyor) karakterini canlandıran oyuncu, Halil İbrahim Kalaycıoğlu'dur. Peki, Halil İbrahim Kalaycıoğlu kimdir? İşte biyografisi: 

Halil İbrahim Kalaycıoğlu 1957, Malatya doğumlu. Yengeç burcu olan usta oyuncu “Kurtlar Vadisi Pusu” dizisiyle herkes tarafından tanındı.

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Zülfikar Ağa rolüyle hafızalara kazınan usta oyuncu geçtiğimiz sezon Hercai dizisinde kendisini izlemiştik. Şimdi Yasemin’in babası İsmail kelle karakteri ile kendisini izleyeceğiz.

Halil İbrahim Kalaycıoğlu Yer Aldığı dizilerden bazıları:

2020- Hercai

2019 – Kimse Bilmez (Ernico)

2010-2015 – Kurtlar Vadisi Pusu

2010 – Ötesiz İnsanlar

2013 – Nizama Adanmış Ruhlar

Usta oyuncu bu zaman kadar 19 dizi de rol aldığını, bizler sadece son beş dizinine verdiğimizin altını bir kez daha çizmek istiyorum. 

Kalk Gidelim İsmail Kelle karakteri ile yeniden dikkatleri üzerine çekecektir.

 

Yorumlar