Kahramanmaraş ve Afrin'den acı haber

Kahramanmaraş'ta bir otele düzenlenen operasyon esnasında polise silahla karşılık verildi. Çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 2 polis memuru yaralandı. Çatışma üzerine olay yerine özel harekat timleri sevk edildi. Saldırgan kaçarken, çatışmada yaralanan polislerden biri hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Kahramanmaraş ve Afrin'den acı haber

Kahramanmaraş'ta bir otelde çıkan silahlı kavga sırasında polise ateş açıldı. Açılan ateş sonucu 2'si polis 5 kişi yaralandı. Özel harekat polisleri, şüphelileri yakalamak için operasyon düzenledi.

Açılan ateş sonucu 2 polis memuru yaralandı.

Otel çevresini ablukaya alan özel harekat ekipleri şüpheli veya şüphelileri yakalamak için otele operasyon düzenledi. İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu da olay yerine gelerek gelişmeleri takip etmeye başladı.

Özel harekat operasyon başlattı.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu da bölgeye gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.Zanlının otelden kaçtığı ihtimali üzerinde duran ekipler, şüpheliyi yakalama çalışmalarını sürdürüyor. 

Öte yandan hastaneye kaldırılan yaralı polislerden biri hayatını kaybetti. 

SALDIRGAN YAKALANDI

Öte yandan kaçan saldırganın yakalanması için başlatılan operasyon başarıyla sonuçlandı. Saldırgan yakalanarak gözaltına alındı.

AFRİN'DEN ACI HABER

Öte yandan Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde sızma girişiminde bulunan teröristlerin saldırısında 1 asker şehit oldu, 6 terörist etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, PKK/YPG terör örgütünün Zeytin Dalı bölgesindeki sızma girişiminin Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları tarafından fark edildiği belirtildi.
Teröristlerle çıkan çatışmada 1 askerin şehit olduğu aktarılan açıklamada, şu bilgilere yer verildi:"PKK/YPG terör örgütü tarafından yapılan sızma girişimi sonrasında çıkan çatışmada, 1 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Teröristlerin muhtemel saldırı ve kaçış istikametleri ateş destek vasıtalarıyla derhal ateş altına alınarak, 6 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgeye sevk edilen İHA/SİHA ve destek unsurlarıyla operasyonlar devam etmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

Olay yerinden canlı yayın:

Yorumlar