Kadriye Olgar kimdir nerelidir eşi kim kaç çocuğu var?

Kadriye Olgar'ın kim ve nereli olduğu soruları merakla sorulurken, ne iş yaptığı ve mesleğinin ne olduğu da merakla soruluyor. Olgar'ın iş dünyasında tanınan bir isim olduğu biliniyor. Son dönemlerdeki çalışmaları ise onu daha da dikkat çekici hale getirmiş durumda.

Google Haberlere Abone ol
Kadriye Olgar kimdir nerelidir eşi kim kaç çocuğu

Kadriye Olgar kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor soruları son günlerde merakla soruluyor. İş dünyasından insanların yakından tanıdığı Kadriye Olgar adını yeni duyanlar ise Kadriye Olgar kimdir? Kadriye Olgar nerelidir? sorularını soruyor.

KADRİYE OLGAR KİMDİR?

Kadriye Olgar, 1948 yılında dünyaya geldi. 

Kadriye Olgar kimdir Kadriye Olgar nerelidir
Kadriye Olgar

 

Türk Kalp Vakfı İcra Kurulu Başkanı olan Kadriye Olgar eczacılık yapmakta olan bir iş kadınıdır. 

Olgar, kendisini Sporcu ve Resim Sanatına Meraklı bir Anne olarak tanımlıyor.

Şu anda 75 yaşında olan Olgar en son doğum günü partisiyle gündeme gelmişti. 

Kadriye Olgar, eşi Güven Olgar'a Acarkent Jass Coffee'de sürpriz doğum günü yemeği organize etti.

Güven Olgar'ın 75'inci yaş gününe 75 dostu katıldı.

Kadriye Olgar konuklardan hediye yerine Beykoz Eğitim ve Destek Derneği'ne bağışta bulunulmasını rica etti.

Selçuk Ural ve Sibel Bilgiç'in sahneye çıktığı gecenin sonunda Olgar, pastasını eşiyle birlikte kesti.

Evli olan Kadriye Olgar'ın çocukları var; ancak kaç çocuğu olduğu ise bilinmiyor.

KADRİYE OLGAR: MİSYONUMUZ ÇOCUK

Kadriye Olgar, bir röportajı esnasında misyonlarını açıklamıştı. Bu yıl çocuklara daha fazla önem vereceklerini ifade eden Olgar, “Bizim misyonumuz çocuk. Çocuğun kalp hastalığının teşhisi, korunması ve sonrasındaki tedavisi gibi bir çok konuyu sivil toplum örgütü olarak üstlenmek istiyoruz. Bunun için şu anda Türk Kalp Vakfı’nın İtalyanlar ile işbirliği içerisinde yürüttüğü bir proje var. 5000 tane çocuğun kalp taraması yapılıyor. Anne ve baba da kalp hastalığından korumak, bilinçlendirmek amacıyla da eğitiliyor. Batman’da 5 bin çocuğa yapılıyor ama Türkiye'de 5 bin çocuk değil, milyonlarca çocuk var. Biz her işin ucundan tutmaya çalışıyoruz inşallah örnek oluruz” şeklinde konuştu.

Maddi olarak gücü olan herkesi sivil toplum örgütlerine üye olmaya davet eden Olgar şunları söyledi: “Şirketimden emekli olduktan sonra buraya yöneldim. İş hayatımda hiç bu kadar mutlu olmamıştım. Birilerine faydalı olmak, mutluluk için çok ciddi bir kaynak. Herkese öneriyorum. Bu Kalp Vakfı olur ya da başka bir kurum olur hiç önemli değil. Sivil toplum örgütlerine biraz gücü olan herkesin görev alması gerektiğini düşünüyorum”

 

Yorumlar