Kardeşlerim Kadir neden ayrıldı, geri dönüyor mu?

Kardeşlerim Kadir neden ayrıldı, geri döner mi, Kardeşlerim Kadir öldü mü, neden ayrılıyor, Kardeşlerim dizisinin Kadir karakteri ölüyor mu, karakteri canlandıran oyuncu diziden ayrılıyor mu neden ayrılıyor, dizinin başrol oyuncusunun diziden ayrılması halinde dizi de final mi yapacak?

Google Haberlere Abone ol
Kardeşlerim Kadir neden ayrıldı, geri dönüyor mu?

Kardeşlerim Kadir neden ayrıldı, geri dönüyor mu, öldü mü, dizinin senaryosuna göre Kadir ölecek mi, ölmesi karakteri canlandıran oyuncunun diziden ayrılması anlamına geliyor. Peki, Kardeşlerim Kadir neden ayrıldı, geri dönüyor mu, öldü mü?

Kardeşlerim Kadir karakteri ile tanınan Halit Özgür Sarı, son günlerde diziden ayrılacağı haberi ile öne çıkıyor. Ailenin en büyük abisi olarak ebeveyn niteliği taşıyan Kadir karakterine hayat veren Halit Özgür Sarı'nın diziden ayrılma ihtimali, sevenlerini üzdü.

Kadir neden diziden ayrıldı, Kardeşlerim başrol kim olacak?
Kadir neden diziden ayrıldı, Kardeşlerim başrol kim olacak?



Halit Özgür Sarı diziden ayrılıyor iddiası, Kardeşlerim dizisini yakından takip eden pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Yeni bölüm fragmanında ekrana gelen görüntüler üzerine Kadir'in öldüğünü düşünen izleyiciler, Halit Özgür Sarı diziden ayrılıyor mu sorusuna cevap aradı. 

Kardeşlerim dizisinin Kadir'i, Halit Özgür Sarı'nın ölüm iddiası, 29. yeni bölümün fragmanı sonrası yürekleri ağızlara getirdi. Kadir ile Akif'in yüz yüze geldiği görüntülerin ardından Ömer'in "abim kaza geçirmiş" sözleri ve "Başınız sağolsun" ifadesi Kadir ile ilgili gelişmeleri merak konusu haline getirdi.

Kadir ile ilgili gelişmeler ve Kadir karakterine can veren Özgür Sarı ile ilgili akıbet, dizinin yeni bölümünde belli olacak.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Okuldaki kostüm partisinde Suzan'ın yaptığı açıklama bomba etkisi yapar. Suzan Kaan'ın Akif'in oğlu olduğunu öğrenen Nebahat çılgına döner. Akif onu sakinleştirmeye çalışsa da işe yaramaz. Doruk da babasından hesap sorar Nebahat ise onu evden kovar. Akif, ailesini kaybetmenin acısını Kaan'dan çıkartır ve onu önce evden sonra okuldan kovar.

Kitap satış işine giren Kadir yeni bulduğu işten dolayı çok mutludur. Üstelik bir de ona otomobil vermişlerdir. Tam işler yoluna girmişken Akif'in okulun bahçesinde yakaladığı Kaan'ı herkes içinde aşağılayıp kovması herkesin hayatını alt üst eder. Babasından intikam almak için harekete geçen Kaan, Kadir'e isimsiz mektup gönderir. Ve babasının kazaya değil cinayete kurban gittiğini izletir. Akif ile tartışan babasının onun tarafından bizzat inşaattan aşağıya itildiğini izleyen Kadir gözyaşlarına boğulur. Artık tek düşüncesi Akif'ten tüm bunların intikamını almaktır.

HALİT ÖZGÜR SARI KİMDİR?

Kardeşlerim dizisinde Kadir karakterini canlandıran Halit Özgür Sarı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

İşte Kadir'i canlandıran Halit hakkında merak edilenler veya kısa biyografisi:

Halit Özgür Sarı, 4 Ekim 1993 tarihinde İstanbul'da doğdu. 

Sarı, liseyi bitirtikten sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun oldu. 

Buradan da mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi aldı.

Oyunculuk kariyerine 2018 yılında rol aldığı Diriliş Ertuğrul dizisiyle başladı.

Günümüzde Kardeşlerim dizisinde “Kadir Eren” karakterini canlandırmaktadır.


 

Yorumlar

mansur salam