Kadir İnanır öldü mü? Kadir İnanır son dakika sağlık durumu nasıl?

Kadir İnanır öldü mü, sağlık durumu nasıl son dakika gelişmesi var mı, beyin kanaması geçirdikten sonra hayranları tarafından merak edilen ünlü sanatçının ne durumda olduğu merak konusu oldu. Kadir İnanır en son CHP İstanbul il başkanlığına ziyaretiyel gündeme geldi.

Google Haberlere Abone ol
Kadir İnanır öldü mü? Kadir İnanır son dakika

Kadir İnanır öldü mü, yaşıyor mu, son durumu nedir, sağlık durumu nasıl son dakika gelişmesi var mı, beyin kanaması geçirdikten sonra hayranları tarafından merak edilen Türk sinemasının efsane isimlerinden ünlü sanatçının ne durumda olduğu merak konusu oldu. Kadir İnanır en son iki hafta önce CHP İstanbul İl başkanlığını ziyarette bulunarak magazin gündeminde haber olmuştu. 

Kadir İnanır geçtiğimiz aylarda yaşadığı beyin kanaması sonrasında kaldırıldığı hastanede tedaviye alınmıştı. Hayranlarını üzen bu acı haberden uzun süre sonra iyi haber gelmişti. 

KADİR İNANIR ÖLDÜ MÜ?

Kadir İnanır'ın yaşadığı beyin kanamasında durumu iyiye gidiyordu. Ancak son günlerde Kadir İnanır'ın öldüğüne yönelik sosyal medya üzerinden bazı söylentiler yayılmaya başlayınca hayranları tekrar üzgün üzgün durumu sorgulamaya başladı. 

Kadir İnanır öldü mü, sağlık durumu nasıl?
Kadir İnanır'ın son hali

 

Peki, Kadir İnanır öldü mü, sağlık durumu nasıl?

Kadir İnanır'ın öldüğüne yönelik söylentiler aslında bir yanlış anlaşılmadan kaynaklandı. Geçen hafta ünlü sanatçının ablası hayatını kaybetti.

Magazin dünyasının haberleri veriş şekli ise biraz olayı yanlış anlaşılmaya müsait hale getirdi. 

Bazı haber sitelerinin sırf tık almak için, "Kadir İnanır'dan acı haber" şeklinde manşetler atması ister istemez durumu bu hale getirdi. 

20 Kasım tarihinde Muğla’nın Ortaca ilçesinde aniden rahatsızlanan Yeşilçam'ın usta oyuncularından Kadir İnanır, Denizli Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Beyin damarına pıhtı attığı tespit edilen İnanır, aniden beyin kanaması geçirmesi sonucu acil ameliyat edilmişti.

Başarılı geçen operasyonun ardından yeniden yoğun bakımda gözetim altına alınan İnanır, değerlerinin normale dönmesiyle birlikte nöroloji servisinde özel odaya alınmıştı.

22 gün gözetim altına tutulan usta oyuncu, öğle saatlerinde taburcu edilmişti. Sevenlerine mesaj vererek hastaneden ayrılacağı duyurulan Kadir İnanır, pandemi tedbirleri göz önünde bulundurularak açıklama yapmadan saat 14.30'da hastaneden ayrılmıştı.

Kadir İnanır öldü mü, sağlık durumu nasıl?
Kadir İnanır

 

İnanır, geçtiğimiz günlerde ise son halini Instagram'dan paylaşarak, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Büyük barış mutlaka... Cennetin başköşesi ülkemizin, her karış toprağında mutluluğu yakalamak için ellerimizi birleştirip; büyük barışı gerçekleştireceğiz. İşte o zaman tam bağımsız Türkiye olacağız. Başka hiçbir çaremiz yoktur."

Ünlü aktör Kadir İnanır, pıhtı atması nedeniyle 2018 yılında yoğun bakıma alınmıştı. Pıhtının beyin damarı tıkanıklığına sebep olduğunun anlaşılmasının ardından ameliyata alınan Kadir İnanır, tedavisinin ardından hayati tehlikeyi atlatmıştı. Şubat 2012'de bel fıtığı ameliyatı olan İnanır, ardından akciğerlerinde görülen bir tümör nedeniyle bir operasyon daha geçirmişti.

İnanır'ın son hali ise görenleri şaşırttı. 22 gün gözetim altında tutulduktan sonra taburcu edilen ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde son halini Instagram'dan paylaştı.

Geçirdiği beyin damar hastalığı sonrası zor bir süreçten geçen usta isim Kadir İnanır'ın keyifsiz halleri dikkat çekti. Kadir İnanır'ın mutsuz hallerinin yanı sıra uzamış sakalları da dikkatlerden kaçmadı.

İnanır, önceki gün sevgilisi oyuncu Jülide Kural ile Etiler'de bir mekana giriş yaparken görüntülenmişti. Yürümekte zorlandığı görülen ve keyifsiz hali dikkat çeken İnanır'ın yardımına ise sevgilisi Jülide Kural koşmuştu.

CHP İSTANBUL İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETMİŞTİ

Kadir İnanır, geçirdiği beyin damar hastalığı sonrası zor bir süreçten geçiyordu. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Kuruçeşme'de görüntülenen usta oyuncunun zayıf hali dikkat çekmişti.

Kadir İnanır bu kez de farklı bir olayla gündeme geldi. Usta oyuncu Kadir İnanır, bugün Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek Canan Kaftancıoğlu ile bir araya geldi. Ziyareti CHP İstanbul İl Başkanlığı'ndan el çektirilen Canan Kaftancıoğlu sosyal medya hesabından paylaştı.

Kaftancıoğlu paylaşımında, "Çok kıymetli dostlarım; Türk sinemasının yüzakı, hemşehrim Kadir İnanır ve usta tiyatrocu, sinema sanatçısı Jülide Kural’ı il başkanlığımızda ağırlamanın mutluluğu… İyi ki varlar, iyi ki sanat var, iyi ki sanatçılar var, nefes almamızı sağlayan…" ifadeleriyle duyurdu.

Kadir İnanır öldü mü, son durumu nasıl, sağlık durumu nedir?
Kadir İnanır öldü mü, son durumu nasıl, sağlık durumu nedir?

 

Görüşme sonrası il başkanlığından ayrılan ünlü oyuncu Kadir İnanır, 2020 yılında HDP’lilerle yan yana tiyatro oyunu izlemesi tepki çekmişti.

Kadir İnanır, terör örgütüne üye olmak suçundan tutuklu bulunan HDP eski eş başkanı Selahattin Demirtaş'ın yazdığı oyunu, Canan Kaftancıoğlu, Selvi Kılıçdaroğlu, Dilek İmamoğlu, Başak Demirtaş, Pervin Buldan ile en ön sırada izlemişti.

 


 

Yorumlar