Kadir gecesi mesajları

Bin aydan daha hayırlı olan bir gece ve Müslümanların bereket ve şefaat ayında sevdikleriniz Kadir gecesini güzel mesajlarla kutlayın…

Google Haberlere Abone ol
Kadir gecesi mesajları

On bir ayın sultanı Ramazan Ayı’nın önemli günlerinden olan Kadir gecesi 13 Temmuz’u 14 Temmuz’a bağlayan gece de yani bu gece kutlanacak. Bu gece bol dualarla ve ibadetle geçirilmesi gereken bir gecedir. Bu gece gönülden edilen tüm duaların kabul olduğu gecedir. Kadir Gecesinin Müslümanlar için çok ayrı bir önemi vardır. Bu geceyi önemli kılan ise Kadir gecesinin yalnızca peygamber efendimizin ümmetine ait olmasıdır. Bu önemli gecede sevdiklerinizin Kadir gecesini güzel sözlerle kutlayacağınız Kadir gecesi mesajları haberimizde.

Kadir Gecesi Kandil Mesajları

-          Kadir gecenizi kutlar, her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim. Kadir geceniz mübarek olsun.

-          Sofranız ayetli, paranız ve eviniz bereketli , yuvanız hoş sohbetli , kararlarınız isabetli , kalbiniz merhametli, yüzünüz mutlu ve bedeniniz sıhhatli olması dileğiyle… Kadir Geceniz Mübarek Olsun.

-          Gün vardır, bin yıldan daha uzun gelir , bir yıl vardır bir günden kısa gelir. Bire bin yazılan bu gecenin bol ibadetle dolu geçmesi dileğiyle. Hayırlı Kandiller.

-          Allah’ın adını anarak başladığınız her işte başarılı olmanızı dilerim. Kadir Geceniz Mübarek Olsun.

-          Gecenin gülen yüzü yüreğine , huzuru ise evine , şeytan senden uzakta , melekler her zaman başucunda , güneş öyle bir geceye doğsun ki duaların kabul olsun, Kandilin mübarek olsun.

-          Allah’ın aşkıyla yan bu gece , Mevlana gibi dön bu gece , secdeye varıp huzura erince , şu fakiri de an bu gece. Kadir geceniz kutlu olsun.

-          Gözlerin yaşardığı , avuçların açıldığı , ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle. Kadir gecenizi kutlarım.

-          Allah’ın bereketi , merhameti , rahmeti ve muhabbeti üzerinize olsun. Bu yılda bu geceye ulaştıran Allah’ımıza hamdolsun. Kadir geceniz mübarek olsun.

-          Ellerin duaya uzandığı, gözlerin masumiyet aradığı , sinelerin dostlara açıldığı bu mübarek günde tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle hayırlı kandiller…

 

Yorumlar