Kadınları günlük hayatın stresinden koruyan 3 basit adım

Kadınları günlük hayatın stresinden koruyan 3 basit adım , günlük hayattaki stresten kurtulmanın yolları , stresten korunmak için yapılması gerekenler

Google Haberlere Abone ol
Stresden koruyan 3 basit adım

Kadınları günlük hayatın stresinden koruyan 3 basit adım

Kadın hangi iş ile meşgul olursa olsun, günlük hayattaki beklentilerden, sorumluluklardan ve bağlılıklarının getirdiği stresten 3 basit adımla korunabilirler.

Kadınlar gündelik hayatta çok hareketlidir. Yorgunluktan bitkin hale düştüklerini günün sonunda farkına varırlar. Kadının gündelik hayattaki işlerini halletmesi için  saat yeterli gelmez ve günün sonunda kendilerine özel ayıracakları çok az zaman kalır.

Peki, çözümü nedir?

Kadınların birçoğu alternatif tıp uygulamalarından çok fazla yararlanır.

Kadın hangi iş ile meşgul olursa olsun gündelik hayattaki beklentilerinden  , bağlılıklarından ve sorumluluklarının getirdiği stresten 3 basit adımla korunabilir:

  • Beden ( Uygun beslenme , hormonal denge , faaliyetler , gıda katkı maddeleri)
  • Akıl ( Zihinsel ve duygusal sağlığı)
  • Ruh (Kendisi ve başkaları için sevgiyi hissetmek, içindeki güç)

Akıl- beden ruh birlikteliği, stresi azaltan , vücut farklılığını ve iyilik halini artıran çok basit bir alternatif tıp yöntemidir. Akıl – beden – ruh birlikteliği tüm alternatif tıp yöntemlerinde olduğu gibi holistik yaklaşımı benimser. Komple yaklaşıma göre kendimizin ve bedenimizin farkında olmak , sağlıklı ve başarılı olmak için temeldir. Bütün bunları hayatımıza uygulamak ise bizim elimizdedir.

Akıl beden ve ruh birlikteliği yönteminde pozitif enerji oldukça önemlidir. Olumlu düşünme , yaşamdan zevk alma , başkalarına ve kendimize saygı pozitif enerji verir. Günlük hayatta kendinizi motive edici notlar alarak pozitif enerjinizi arttırabilirsiniz.

Şöyle bir not iyi bir gün çalışmanıza neden olur:

‘’Günüm harika geçiyor. Sanki tüm evren benim kim olduğumu ve ne istediğimi biliyor gibi. Sanki dans eder gibiyim. Sabah kalktığımda enerjiyle doluyum, hayatta olduğum için çok mutluyum. Etrafımda bu kadar mükemmel insanların olması çok güzeldir. Önüme çıkan bütün zorluklarla baş edebilirim. Başkalarına faydalı olduğum için çok mutluyum. Mutlu olmak için çaba sarf etmeme gerek yok. Önümde sonsuz seçenekler olduğunu biliyorum.’’

Yorumlar